LFG.HU

kozik
események, hírekCimkek
Kedves érdeklődő!
Szeretettel várunk az “Egy Csapat” Középkori Történelem és Irodalmi Ifjúsági Társaság nyári szerepjáték táborába. Szívesen látunk kezdőket, haladókat, összeszokott csapatokat vagy magányos játékosokat, középkor, fantasy, esetleg klasszikus horror vagy sci-fi rajongókat. Időnket szerepjátékkal, kötetlen beszélgetéssel, társasjátékokkal töltjük, de ha csak egy nyugodt hetet szeretnél, hogy befejezd végre a kedvenc könyved, akkor is eljöhetsz velünk.

A tábor Dömsödön, egy kedves, családias kempingben lesz a Kis-Duna partján. Elhelyezés 2×2 illetve 3×2 személyes faházakban, fürdőszobával, wc-vel, illetve konyhával. Ha valaki szeretne, sátorozhat is :)

Leutazás Budapestről lesz szervezett módon tömegközlekedéssel, de parkoló van a tábor területén, autózhattok is.

A tábor ideje 2010. július 19-25, azaz hat éjszaka. Érkezés hétfő délelőtt, a tábort vasárnap dél körül hagyjuk el.

Napi háromszori étkezést tervezünk, ez egy reggelit, meleg ebédet és meleg vacsorát tartalmaz (első nap nincs reggeli, utolsó nap csak reggeli van). Amennyiben nem szeretnél étkezést kérni, erre is van lehetőseg, de ez esetben magadnak kell gondoskodnod az ennivaló beszerzéséről, természetesen a környéken bolt is akad.

A tábor tervezett költsége 29900 Ft étkezéssel együtt, és 19100 Ft ha nem kérsz enni.

Figyelem, a létszám korlátozott!

Amennyiben szeretnél jelentkezni, olvasd el a házirendet, majd töltsd ki a jelentkezési lapot, végül utald el a tábor díjának előlegét az egyesületnek. Az előleg összege 9900 Ft ha kérsz enni, és 9100 Ft ha nem kérsz. A jelentkezési lap feladása után is, és az előleg megérkezése után is visszajelzünk neked a jelentkezési lapon megadott email címen – néhány napon belül.

Az egyesület számlaszáma 11600006-00000000-41396359.
A megjegyzésbe írd bele a neved, és hogy “Tábor előleg”.

Jelentkezési határidő: 2010. július 11.

Ha bármi kérdésed lenne – nem jeleztünk vissza, nem vagy biztos valamiben, vagy csak úgy kérdezhetnéked van – írj Csepinek a
thraex.aquator[kukac]gmail[pont]com címre, vagy Koziknak a mainkozik[kukac]gmail[pont]com címre, vagy kérdezz akár itt helyben.
 


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://egycsapat.hu/tabor]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához