LFG.HU

dekszter
hírekCimkek
Azt hiszem eddig kevés ötletesebb reklámot láttam eddig, mint a The Secret World című, készülődő MMORPG egyik ügyes honlapja. A “titokban” információkkal és kedvcsinálókkal teleszórt kisvárosi website roppant hangulatos egyszerűségével és minimál dizájnjával.
 
Az egyes menüpontok alatt fellelhető dolgok azonban elárulják, hogy itt nem holmi apró városka honlapjáról van szó: a Kingsmouth-ot bemutató galériában a játékból származó (apró és rossz felbontású) képekkel találkozhatunk, a kikapcsolódási lehetőségek listája számtalan “kalandötletet” rejt (a különleges tehetségeket felkaroló Innsmouth Academy, Nagyláb, átkok, és a város méretéhez képest számos érdekes és egyben izgalmas hely), amik akár asztali játékokhoz  (pl. World of Darkness, Cthulhu Hívása) is nyújthatnak remek ötleteket.
 
A játék honlapján található trailerek mostmár ingame elemeket is tartalmaznak sok-sok harccal és bizarr lényekkel. A helyszín és a setting nagyon bíztatóan fest, egyedül a videókban lépten-nyomon felbukkanó pózerség rontja el egy kicsit  a horror hangulatot
 
A játék megjelenése továbbra is bizonytalan, a készítők 18 és 24 hónap közötti időről beszélnek, így 2011 vége vagy 2012 elején kerülhet a boltok polcaira a pc-re és Xbox360-ra érkező játék.
 
 
 

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=5591]
[http://www.darkdaysarecoming.com/]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához