LFG.HU

Gulandro
eseményekCimkek
Líthas,
 
idén negyedik alkalommal rendezzük meg az irodalomtörténeti Balatonszárszón a Kronikak.hu rendszeres, nagy nyári táborát. Idén is öt napos lesz végül, bár nem adtuk fel végleg a nagy, egyhetes tábor álmát a jövőre nézve. Idén augusztus 18-22. között fogunk a Pannon Ifjúsági üdülőben táborozni a tervek szerint, remélhetőleg minél többen.
 
A táborban lesz többnapos M.A.G.U.S. szerepjátékverseny, melynek kalandját idén Amund írja. Az ígéret szerint Ynev eddig fehér foltjaként ismert részein, az elmúlt években már pletykált Nyugati városállamok lesz a kalandok helyszíne a P.sz. 3710. esztendőben.
 
Ezenkívül tervezünk még Dragon Age asztali szerepjátékos bemutatójátékot, mely a népszerű BioWare program világát mutatja be. Az éves Vampire: the Masquerade esti játék mellett pedig jelezték mesélők, hogy Shadowrun – Árnyékmagyarország játékra is várnak jelentkezőket. Persze az estéket a technikai háttér megléte esetén változatos filmvetítésekkel is színesítjük majd az elmúlt év(tized)ek legjobb keleti, európai és nyugati fantasztikus filmjeivel (Megtorló maraton?).
 
A magyar tenger partjainál idén is több szabadidő programra lesz lehetőség a tábor keretein belül, melyeken kívül lesz még szokás szerint a M* kalandhoz kapcsolódó élő szerepjátékos (LIVE) epizód, hogyha az idő és a büdzsé engedi, akkor saját tűzijátékkal ünnepeljük meg a nemzeti ünnepet, az év legfényesebb péntek estéjét.
 
A tábor részvételi díja 19 000 Ft/fő, mely magába foglalja a négy éjszakai szállást és teljes ellátást, napi három étkezéssel. Van lehetőség Üdülési csekkel fizetésre, de hasonlóan az egyéni időbeosztású táboros részvételhez ezt személyesen kell egyeztetni a szervezőkkel. A táborhoz kapcsolódó oldal hamarosan elkészül, előjelentkezni azonban már most is lehetséges levélben (gulandro@gmail.com), telefonon (06304820138) és személyesen (elsősorban Budapesten).
 
Üdvözlettel:
az Elveszett Mesék Társasága,
a Vándorkrónikák Tábor szervezői és
a Kronik.hu szerkesztői
 
 

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához