LFG.HU

Agnus
eseményekCimkek
2010. július 8-9-10-11.
Jászfényszarui Vadászház és a közeli erdőségek
 
Eljött az idei Lumina Live, melyre idén is sokat készülődünk. Új és újabb ötletből, élményből táplálkoztunk, hogy a idén is a lehető legjobban szórakoztassuk mindazokat, akik megtisztelnek minket a látogatásukkal. Folytatjuk azt a szemléletet, melyet a 2008-ban újragondoltunk! Nem csak szeretnénk évről-évre megújulni, vagy felülmúlni önmagunkat, de mindenképpen a minőségi fejlődésre törekedtünk! A vendégszeretetre és a hangulatra továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk, de aki már járt nálunk, az tudhatja, hogy ez az egyik alapelvünk! Fontos hogy csak a jól szervezett közösségben hiszünk, így mi is arra törekszünk, hogy mindenki tudja a helyét a gépezetben és lehetőleg a kitűzött feladatára összpontosítson!
 
Mi is változik 2010-ben?
 
Felkészülünk! Ez az idei jelszó! Néhány ponton javítjuk a Lumina Live 2.3 szabályrendszerét és mágiarendszerét, melyet együtt teszünk meg a tábor alkalmával. Természetesen a 2010-es tábor szabály és mágiarendszerét is letölthetitek, ezt június végén teszünk közzé!
 
Külön tábori programokkal, és tábori házirenddel (új szabályokkal) főként 2011-ben készülünk, de, aki csak pihenni érkezik hozzánk az is megtalálja a számítását.
 
Ízelítő a tábori programokból hölgyeknek és uraknak egyaránt: íjászat, asztali szerepjátékok, kártyajátékok, drámajáték kicsit másképp, boszorkánykonyha, internetezési lehetőség, ÁRNYJÁTÉK.
 
LIVE ÚJDONSÁGOK:
 
Idén nem készülünk újdonságokkal, mert a 2011-es játékra tartogatunk néhány új fejlesztést! A megmaradt és eddig bemutatott épületek viszont most is várnak mindenkit. ERŐDÖK, tábori és larp PIAC, a felújított és megnagyobbított LUMINA KORSÓ, KOVÁCSMŰHELY (IN-be illesztve), sáncok, szentélyek, titkos rejtekhelyek. Mindemellett a 2008-ban remekül debütált HAJÍTÓGÉPEK, valamint a 2009-ben megismert SZÖRNYETEG és kistestvére segítik az egyes milíciák hadmozdulatait. Templom, fogda, átalakított belső tér(domíniumi főtér)…
 
A táborban továbbra is 3 jelentkezési lehetőség van.
Nomád: ( 2500Ft ) Tábor hely(érkezés szerinti elhelyezés), ivóvíz(csapvíz), fürdősátrak, részvétel a programokon.
- 625 Ft/nap
 
Polgár: ( 7000Ft ) Tábor hely(érkezés szerinti elhelyezés), ivóvíz(csapvíz), fürdősátrak, részvétel a programokon, napi 1 meleg étkezés( ebéd ).
- 1750 Ft/nap
 
Nemes: ( 13000Ft ) Tábor hely(érkezés szerinti elhelyezés), ivóvíz(csapvíz), fürdősátrak, részvétel a programokon, napi 1 üveg ásványvíz és 3 meleg étkezés (reggeli – ebéd – vacsora), valamint napi 1 sör és 1 kávé.
- 3250 Ft/nap
 
 
 

A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.