LFG.HU

Endrosz
RPGCimkek

Mi a táp játék?

Egyik barátom igen szellemesen elmagyarázta. Most ti is elolvashatjátok:

Dearest Új Mesélő, Aki Elszántad Magad Játékosok Összegyűjtésére! (csak nálunk új, 7 év tapasztalat az voltaképpen annyi mint az enyém…)

Szerintem jól leszívtad ezt a dolgot. Legjobb lesz, ha egy új rendszerben mesélsz, amely tartalmazza a felsorolt 3 rendszer jellemzőit.

Például:

`- Az ellenfél +4-es Militech Charm Deluxe-gránátja felrobban Erion főterén, elbűvölve a közelben tartózkodó Their Non Gordonka-t. Tirátok nem hat. Mit tesztek?

– Én elmondok egy varázslatot, amely mozaikként tartalmazza a Wish-et a Szentségtelen Kaput, Tűzvihart, és az Armageddon-t. Csak hogy ne érezzék jól magukat…

– Használom az Aranyharangot, Chi-harcot, Flesh Armor-t, Biofeedback-et, Molecular Manipulation-t, Exoskeleton-t, Graft Weapon-t, Displacement-et. Mivel csak AC van, ezért ez összesen -78-as AC-t fog jelenteni…

– Megsorozom őket az Arasaka Full-Automatic Pulse Longbow-val. Van ugye 180-as CÉ-m, a fegyver megbízhatósága VR++, ezzel nem lesz gond, a lőtávot csökkenti a kiberszemembe épített Long-Range Scanner. Ugyebár ez speckó íj a Harcosok stb. kiegészítőben leírtak szerint, 16 fölötti Erő a sebzéshez hozzáadódik. Befigyel a Muscle&Bone Lace, még egy kis nyalánkság a Chromebook 3-bol, aztan meg +3-as Arrow of Everything Slaying-t használok a The Complete Book of Munchkins-ból :-)))) úgyhogy nem irigylem őket…

– En Dezintegralom őket pszionikával, közben Kisajtolással megkínzom a túlélőket. 220 MP az annyi mint… Xd6…meg Mesterfokú kisajtolásom van… (X>nagyon sok)

– Én megrohamozom Hátulról Meglepetésből Magasabbról Lóról eltakarom a szemet és megkapja a Vakság módosítóit, aztán a kezébe nyomok egy Armalite .44-est, mert így az Ismeretlen fegyver tovább csökkenti az értékeit, rálépek a lábára és Harc helyhez kötve lesz neki, aztán a homlokához illesztem a Haste-elt 120mm Autocannon-t. Ok, megbeszéltük, hogy 25-os Girdle of Giant Strength sem elég a cipeléséhez, de én csak a végét dugom ki, a a többi ott figyel a jobb kisujjam hegyébe ültetett az Improved Cybernetic Bag of Holding-ban…. Ja es Pszi-rohamot is használok és az AD&D-s PSP-jeimet is felhasználva +490-em van támadásra…

– Jó megcsináltatok. Meghaltak mindannyian. Csak sajnos előtte elbűvölték a +4-es Militech Charm Deluxe gránátjukkal Their Non Gordonka-t. Ő még segítségül hívja közeli barátait, úgymint Mogorva Csaj-t, Sonnort és a ??? mágusait.. a Kráni Tizenhárom Plusz Egyeket… Alig Alszom-ot a fél-tünde varázslót…De jonnek mas haverjai is: Egy csapat Nakaibo kibernindzsa… egy ismert szóló és segítői (az egyikük cipeli a 270mm-es harcaszati rakéta indítóállását).. Aztán jön még Vecna és Greyhawk összes ArchMage-e…Meg Tyr sárkánya a Dark Sun-ból, illetve a Sorcerer King-ek…Jó persze mar egyszer kinyírtátok őket de azota leklonoztak oket egy Chiba City-beli arnyekklinikan…Ja és a Ravenloft-i birtokurak… hogy ok nem hagyhatják el a birtokot?…De ide kaptak jegyet üdülésre…tudjátok az EVIL (Eclectic Villains Intergalactic League – ez itt a Vagabond reklám helye!!!!!!!!!!!!!!!) kijárta nekik, ami az ő szakszervezetuk…aztán a Krynni sarkanyseregek… igen a gonosz meg a jó sárkányok is ellenetek vannak…a Hatterben nyomulnak a Forgotten Realms összes eddig leírt hose/NPC-je….Igen, Elminster és Bane éppen taktikai megbeszélést tartanak… mit panaszkodtok ennyit legalább most jó sok XP-t fogtok kapni?!?!…naszóval.

Their Non Gordonka következik. Ugyebár Chi-harc, Belső Idő, Haste, Sandevistan Boosterware…az annyi mint 42 támadás egy körben és a kezdeményezője olyan jó hogy voltakeppen az elöző körben cselekszik.. Ahh meghaltatok. Csinaljatok uj karaktert.

Ugye jó kaland volt? Igazi Cyberpunk-Ravenoft-Dark Sun hangulata volt nem? Mert ugye kihalt az egész parti…`

Bye mindenkinek:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához