LFG.HU

Brunner Krisztián
hírekCimkek
“2010. július 12-n délután 17 órai kezdettel útjára indítjuk fantasy- és szerepjáték rádiós-magazinunkat a Tisza Rádióban. Célunk a fantasy és szerepjáték minél szélesebb körű népszerűsítése, valamint aki már ismeri a műfajt, annak tudástárának új információkkal való feltöltése.
Amolyan rádiós peer-to-peer -t szeretnénk megteremteni, ahol a tracker mi magunk kívánunk lenni, oszd meg és taníts jelleggel, ismerd meg és ismertesd mottóval.
Németh János kollégám gyakorló szerepjátékos (M.A.G.U.S., Vampire), ő inkább a szerepjátékot képviseli a műsorban, míg én, Brunner Krisztián inkább a fantasy világában merültem el az elmúlt 14 évben.
Reméljük számíthatunk a széttagolt magyarországi szerepjátékos és fantasy rajongó társadalom figyelmére, hogy legalább egy rádióműsor idejére mindenki egy felé tekint majd és ezzel talán közelebb kerülnek egymáshoz idővel.
A műsor témái hadd legyenek meglepik!

A honlapunk jelenleg egyelőre karbantartás alatt van, ami a műsorfolyamot nem befolyásolja, így a hallgatáshoz szükséges file elérési útvonalát inkább leírom:
http://hallgasd.tiszaradioszeged.hu/listen.pls
A Winamp lejátszó viszi.

A műsor bemutatkozó első adása tehát:
2010. július 12., 17 órai kezdettel kis megszakításokkal és zenékkel tarkítva egészen 18.30-ig!”

 
 

A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához