LFG.HU

dekszter
hírekCimkek
Az HBO egy új sorozatot indít útjára George R. R. Martin híres A Jég és a Tűz dala című regényfolyamának első első könyve után Trónok harca címmel. A cím a szerep- és társasjátékok porondja után így a tévék képernyőjén is megpróbál rajongókat gyűjteni az eddig is elég népes táborba. A Jég és a Tűz dala jogai immáron több mint 3 éve pihennek az HBO asztalán, de a bevezető epizód csupán 2009 végén készült el.
Reményeik szerint mindegyik évad egy könyvet fog felölelni, így összesen hét évad várható. Az első 10 epizód 2011 tavaszán kerülhet a csatorna műsorára.
 
 
***
 
Egy tárgy sugárzást szór egész Észak-Amerikára. Terrorizmustól félve az Egyesült Államok nemzetbiztonsági hivatala ügynököket küld az ügy kivizsgálásra. Felfedezésük hatással lesz az egész világra…

A Pioneer One Josh Bernhard és Bracey Smith független filmje. A mindösszesen 6000 dollárból forgatott bevezető epizódot, melyhez a Kickstarter honlapon kapott adományokból jött össze, ezidáig 420.000 alkalommal töltötték le. Ez a szám jóval több, mint amire eddig számítottak a készítők. A jelenleg 7 részesre tervezett sorozat valószínűleg úgyszint adományokból fog elkészülni – a Kickstarter konkrétan így támogatja a független filmeseket.

 
A film letölthető saját honlapjáról valamint akár megtekinthető valamivel gyengébb minőségben a youtube-on is.
 

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.hbo.com/#/game-of-thrones/]
[http://vodo.net/pioneerone]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához