LFG.HU

Rhea
eseményekCimkek
P.sz. 3415, Antera Rowon örökös tartománya
 
A szépemlékű VI. Manelyr dicsőséges uralkodása végére Nagy-Anterát a második Abasziszként emlegetik. A hosszúéltű király a IX. Zászlóháborúban megkaparintotta Keskellon gyönyörű szigetét, elhúzódó hadjáratban meghódoltatta Toron bábköztársaságát, Dakhot és békére kényszerítette a hódításaira féltékeny Sinemosi Ligát az anterai-sinemosi kikötőháborúban. Csakis a király példátlanul erős akarata, páratlan stratégiai érzéke és az uralkodónő hírhedt karizmája volt képes arra, hogy a pompa és dicsőség alatt egyre messzebbről érezhető bomlás szagát elleplezze.
A király azonban utódok nélkül, reményvesztetten halt meg, könnyeket ejtve országáért és magáért, melyet temetése után elborított a káosz és a vér.
Évtizedes belháború után Rusmord tengerbáró örökölte az ország koronáját. Az örökös országbárói syl Erwyl család véres belső megtisztulását a kiterjedt família mindössze két gyermeke élte túl. Egyikük, Carradol ígéretes növendéke dél felé menekült a másikuk, az Anterai Királyi Vércse Lovagrend történetének legfiatalabb nagymestere elől – s bár futása megmentette az életét, a kettejük között húzódó viszálynak koránt sem tett pontot a végére.
 
Most, évtizedes viszonylagos nyugalom után 3415-ben a waganda ötágú szigony alatt dicsőségre szomjas barbár sereg lépi át váratlanul Rowon tartomány déli határát, egyenesen törve a mocsarak oltalmazta tartományi székváros felé. A Királyi Vércse Lovagrend nagymestere, Etis syl Erwyl maga vezeti a lovagsereget az erősség megtartására és a barbár horda eltakarítására.
 
A IX. Mentálcsavar Találkozó ebbe az időbe, erre a vidékre hívja meg a vállalkozó kedvű kalandozókat, hogy bizonyíthassák képességeiket és rátermettségüket Rowon tartomány első megszállásának történetében.
IX. Mentálcsavar Találkozó
Ideje: 2010. szeptember 11.
Helye: Debrecen, Valhalla Söröző, Sarló utca 2.

10:00-10:30 Regisztráció
10:30-11:00 Köszöntő, csapatok kiosztása
11:00 – 18:00 Versenymodul
18:00 – 18:30 Eredmények összesítése
18:30 – 19:00 Eredményhirdetés

A versenyre 3-5 fős csapatok jelentkezését várjuk

Jelentkezési és előtörténet leadási határidő: 2010. szeptember 8. (vasárnap)

 
Befizetendő összeg: 1000 HUF (fejenként)
A Kalandmesterek ingyen, a klubtagok 50%-os kedvezménnyel vehetnek részt a versenyen.

Befizetés módja:
Személyesen a lent nevezett két személy bármelyikének vagy banki átutalással. Tulajdonos: Fekete Márton. Bankszámlaszám: 10300002-10333844-49010017 (MKB)

Minden további információ, karakteralkotás és hangulatkeltő novella megtalálható a http://mentalcsavar.hu oldalon!

Elérhetőségek
Lord Rufus (Fekete Márton) – (30) 210-41-25
Csige Dániel – (20) 387-66-13

mentalcsavar@gmail.com

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.