LFG.HU

Novak Csanad
hírekCimkek

valhalla_paholy_logoA Valhalla Holding Kft., valamint a Valhalla Investment Kft., a M.A.G.U.S., RUNA, Valhalla Paholy nevek, logok es szellemi termekek tulajdonosa nagy orommel fogad minden kezdemenyezest, amely a kapcsolt
szellemi termekekkel osszefuggo anyagok Interneten torteno publikalasara iranyul.
Eppen ezert az alabbi megkotesekkel hozzájárulasat adja, hogy barki maganszemely, vagy szervezet, klub, csoport szabadon publikaljon a M.A.G.U.S. szerepjatekhoz, illetve mas a Valhalla Holding Kft., Valhalla
Investment Kft. tulajdonat kepezo szellemi termekhez barminemu kiegeszito anyagot, ismertetest, kritikat, szabalykiegeszitest, leirast, stb., az Interneten.
A megkotesek:
1. A publikalt anyagok mindenki szamara hozzaferhetoek kell legyenek (kulon megallapodas eseten ettol el lehet terni)!
2. A publikalo nem kerhet semmifele anyagi ellenszolgaltatast tevekenysegeert!
3. A publikalt anyagok nem tartalmazhatnak valotlan, uzleti jellegu informaciot!
4. A publikalonak fel kell tuntetnie legalabb egy helyen, hogy a felhasznalt, vagy kapcsolodo rendszer a Valhalla Investment Kft. tulajdona!
5. Hivatalos v. official elnevezest csak akkor tuntethet fel a publikacio, ha erre a Valhalla Holding Kft. engedelyt ad!
6. A Valhalla Holding Kft., Valhalla Investment Kft., a tovabbiakban sem adja hozzajarulasat mar papiron megjelent kiadvanyok, sem azok reszleteinek az Interneten torteno publikalasahoz! Ilyen igeny eseten kozvetlenul a Valhalla Holding Kft.-tol kell engedelyt kerni.

A Valhalla Investment Kft., valamint a csatolt cegek garantaljak, hogy az Interneten megjelent anyagokat, annak szerzojenek tudta es elozetes hozzajarulasa nelkul nem hasznalja fel es nem jelenteti meg.
Elofordulhat, hogy a publikalt anyagnak csak az alapotlete kerul feldolgozasra es a cegek munkatarsai altal megvalositasra, azonban ilyen esetekben is torekszunk a szerzokkel felvenni a kapcsolatot, valamint a
szerzot kiadvany impresszumaban feltuntetjuk, mint az alapotlet kitalalojat.
Az Interneten torteno a fentebbi anyagokkal kapcsolatos publikalas szempontjabol a szerzoket ugyan olyan szerzoi jogok illetik meg, mint a cegek altal megrendelt muvek szerzoit! A cegek erre vonatkozo
szerzodeset napokon belul kozzetesszuk, hogy mindenki ezek ismereteben alkothasson.

Nagyon megkoszonnem, ha fentebbi allasfoglalasunk terjeszteseben kozremukodnel. Remelem nem lett hivatalossagaval tul fenyegeto, nem annak szantuk, az eddig tapasztalt allapotok tokeletesen megfelelnek szamunkra.

Udvozlettel es koszonettel:

Novak Csanad


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához