LFG.HU

Gulandro
események, hírekCimkek
“Annyi csillag van az égen.
Nézd, milyen magasan vannak.
Van, amelyik vezet és van, amelyik lehull.
Melyiket kövessem én…”
 
Az idén nyolcadik alkalommal rendezzük meg az egynapos szerepjátékos találkozónkat Budapesten. A Kalandorkrónikák már a legrégebben és rendszeresen futó versenysorozat hazánkban, mely célul tűzte ki, hogy az itthoni szerepjátékosoknak alkalomról alkalomra lehetőséget adjon, hogy közös hobbijuk iránti hódolatukat szervezettebb keretek között fejezhessék ki. Elsősorban a legnépszerűbb magyar szerepjáték, a M.A.G.U.S. világán és rendszerével játszva, de idén a CODEX alapú játékra is lehetőséget biztosítunk.
 
A M* kaland az eddigi találkozóinkon megszokottakhoz hasonlóan, a Nagy Zöld és ETK rendszerén alapuló 12 000 Tp-s, “Tetemre hívás” típusú karakteralkotással lesz lebonyolítva. Ezzel a részletes toldalékkal szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy a játékosok minél inkább az általuk elképzelt képhez alakíthassák választott karakterüket, a kibővített előny-hátrány rendszer segítségével. A C* kalandhoz, amelyet az első Fanfár a Hősökért Táborban rendeztünk utoljára, az Alapkönyv mellett a népszerű Grimoire és Hegyi Királyság kiegészítő is használható lesz.
 
Az idei Kalandorkrónikák találkozót a szokott helyen, a Budapesti Afri Café falai között szervezzük meg (Budapest; IX. ker. Kinizsi utca 2-6.). A verseny időpontja 2010. november 13. és előreláthatólag reggel 10 órától este 19 óráig tart majd. A részvételi díj 2000 Ft/fő, a jelentkezési és befizetési határidő 2010. november 7. A találkozó napján a Boráros térről induló reggeli “karaván” minden alkalommal teljes biztonsággal juttatja el az utazókat a megfelelő helyre.
 
A M* kalandmodult idén “A dal tengerén” címmel Amund jegyzi, míg a C* kalandot Gulandro írja majd meg a “A harmónia hullámai” képében. Mindkét kalandhoz hamarosan elkészül a külön karakteralkotási segédlet és hangulatkeltő novella is, amelyet a találkozók honlapján lehet majd olvasni és onnan letölteni. A találkozóra való regisztráció hamarosan lehetővé válik a honlapon keresztül, addig azonban személyesen, az elérhetőségeken keresztül van rá mód.
 
Minimum három fős csapatok jelentkezését várjuk és olyan kalandmesterekét, akik szívesen próbára tennék magukat egy ilyen szerepjátékos kihívás alkalmával. Természetesen utóbbiaknak a részvétel ingyenes (ahogyan a reggeli kávé is). Minden szerepjátékost és mesélőt szívesen várunk a találkozónkra!
 
Addig is kalandokban és eredményekben gazdag őszt kívánunk.
Üdvözlettel:
a Krónikák.hu szerkesztői,
az Elveszett Mesék társasága,
a Kalandorkrónikák szervezői
 
 
 

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.