LFG.HU

BePe
hírekCimkek
Szomorú hírnek kell most helyt adjunk: tegnap közlekedési balesetben elhunyt Zsilvölgyi Csaba (Max), akinek munkáit leginkább a MAGUS, a Codex grafikái és könyvborítói között láthattuk…Családjának őszinte részvétünket fejezzük ki.

Nyugodjék békében.

Max magáról az alábbiakat vallotta a Mesharray oldalán:
“Zsilvölgyi Csaba vagyok, a képeimet „Max” –ként szignálom – ezen a néven jóval többen ismernek. Építésznek tanultam, de a művészet korán átcsábított a maga oldalára. Szívesen alkalmazok hagyományos anyagokat, technikákat is, de festeni már szinte csak digitálisan szoktam. Pályakezdőként nagy reklámügynökségeknek dolgoztam, aztán könyvkiadásban, majd 1998-tól a játékfejlesztésben, újabban pedig az animációs film felé kacsingatok. Véleményem szerint egy képben az alkotás az igazi csoda, de a reklámiparban, illetve erős projektek (Codename: Panzers, Rush For Berlin, JAWS Unleashed stb.) Concept Artist-jaként megtanultam, hogy a technikák, és a gyártási rendszerek alapos ismerete és kihasználása milyen fontos a professzionális világban.
A kilencvenes évek vége óta magántanítok, a Mesharray digitális iskolája pedig lehetővé teszi, hogy az iparban megszerzett tudásomat megoszthassam az utánam jövőkkel is. ”


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://artofmax.com/bio.htm]
[http://rpg.hu/art/categories.php?cat_id=6]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához