LFG.HU

BePe
hírekCimkek
Kedves látogatók/felhasználók!
 
Az 1997-es indulás óta az RPG.HU és a közönsége többször is átalakult.
A korábban szerepjátékkal foglalkozó nemzedék egzisztenciát, családot alapított, láthatóan más témák felé is nyitott, mi ezeket megpróbáltuk itt is elérhetővé tenni úgy, hogy az eredeti témák és tartalmak is megmaradtak.
Mondhatnánk a közösséggel együtt nőttünk fel.
 
Az évek múlásával egyre világosabb vált, hogy újra kell definiálni ezen oldal helyzetét is a közönségnek és az igényeknek megfelelően, a döntések alapján pedig meg kell újulni. Voltak erre kezdeményezéseink korábban is, de az `RPG.HU` név szűk mozgásteret hagyott csak.
 
Ma pedig főszerkesztői feladatom lett bejelenteni, hogy az RPG.HU – Magyar Szerepjátékosok Oldala a jelenlegi formájában idén novemberben megszűnik…
 
…hogy egy új oldal, egy tartalmilag és érdeklődési körben is kibővült honlapcsoport, meg egy megváltozott és kibővült szerkesztőségi gárda vegye át a helyét LFG Zóna néven, amely a jelenleginél szélesebb körben, megújult technikai színvonalon kívánja kiszolgálni a játékok (szerep/stratégiai/társas/kártyás játékok, konzolos és számítógépes játékok, live) és kultúra (irodalom, filmek, művészet) iránt érdeklődő látogatókat.
 
A jelenlegi cikkek és tartalom, a Fórum (valamint az oldal nagyobb szekciói, mint amilyen az ART.RPG, a Játékterem, a Képregények, a Letöltés rovat, a Linktár stb.) már az első fázisban, az induláskor átköltöznek.
A második fázisban (december/január körül) további honlapok illetve bolt(ok) és klubok/egyesületek (akiknek az alapvető tárhely és tartalomszolgáltatáson kívül egy közös felületet is szeretnénk adni az együttműködésre és promócióra) is csatlakoznak majd a csoporthoz.
Ebben a fázisban már be tudjuk a hálózatba kapcsolni a jelentkező új partnereket is.
 
Az új oldal többek közt tiszta kezdetet és új fórumszabályzatot is jelent, a jelenleginél remélhetőleg egyértelműbbet és könnyebben betarthatóbbat.
 
 
Mindig úgy hittem, hogy az RPG.HU megéli a 15. születésnapját, és most kis szomorúsággal tölt el, hogy ez nem következik be, de bízom benne, hogy a megújulás után (más külsővel, szellemében egy nagyobb csoport tagjaként) képes lesz veletek a 20. évfordulót is megünnepelni. :)
 
Tisztelettel:
 
Balázs Péter
BePe

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához