LFG.HU

Zen Stúdió
hírekCimkek
Megjelent a Microsoft Xbox 360 játékkonzoljára a magyar fejlesztésű Pinball FX új generációja, a Pinball FX2. Az Xbox Live Arcade egyik legsikeresebb játékának második része számos izgalmas újdonságot tartalmaz, az első rész tulajdonosainak ráadásul ingyenes frissítési lehetőséget, az új játékosoknak pedig próbapályákat kínál.

 
Ma jelenik meg az Xbox-játékosok körében jól ismert Pinball FX új generációja, a Pinball FX2. A játék – közel kétmillió felhasználó meghódításával – eddig is a legkedveltebb konzolos flipper volt világszerte, a régen várt továbbfejlesztett változat azonban a vadonatúj elemeknek köszönhetően még magasabb színvonalat ígér.
 
 “Vevőink kívánságai alapján dolgoztuk át az eredeti változatot - meséli Kigyóssy Zsolt, a játékot fejlesztő és kiadó magyar Zen Stúdió vezetője. – Az új verzióban rengeteg remek gondolat, ötlet és innováció valósult meg, a grafika kivitelezése a lehető legmagasabb színvonalat képviseli, az új fizikai szimulációnkon másfél évig dolgoztunk. A játék tényleg igazán élvezetes lett, de nem árulunk zsákbamacskát: vásárlás előtt a játékosok bármelyik asztalunkat ingyenesen kipróbálhatják!
 
Közösségekre hangolva
 
A Pinball FX2-ben megvalósított lenyűgöző látványvilág és a rengeteg új elem minden bizonnyal a régi játékosokat is ismét az asztal mellé szegezi majd. A stúdió a korábbi pályákat teljesen átdolgozta és új achievementekkel bővítette, emellett a megjelenés napjától négy vadonatúj, eddig soha nem látott asztalt is letölthetővé tett.
Az új üzemmódok és pontozási rendszer tovább növeli az izgalmakat. A játékosok nem csak az összesített világranglistákra kerülhetnek fel, de saját közösségükön belül, Xbox Live ismerőseik körében is összemérhetik tudásukat. A Pinball FX2 számos többjátékos üzemmódot is támogat. A “hot seat” beállításnál a játékosok egymást váltva, míg az osztott képernyős módban egyszerre állhatnak az asztalhoz. Utóbbi játékmódot kategóriájában a világon elsőként a Pinball FX2 biztosítja.
 
Digitális értékesítés, ingyenes frissítés
 
A Zen fejlesztése az érdeklődők számára mindössze 7,99 euróért lesz elérhető az Xbox Live Arcade rendszerén. A játékot a Microsoft az Xbox 360 online felületén kiemelt helyen promotálja. “Nagy örömünkre szolgál, hogy a november 10-től magyar felülettel is elérhető Xbox Live kínálatában mindjárt egy magyar kiadó népszerű játékának legújabb generációja is megtalálható, kipróbálható” – mondta Moldova György, a Microsoft Magyarország Xbox 360 közösségi programjának menedzsere.
 
Jó hír a Pinball FX tulajdonosoknak, hogy a Zen Stúdió szakított az iparágban megszokott árazási politikával is. “A kiadók körében elsőként tettük ingyenessé régi játékosaink számára a frissítést, ezzel a gesztussal igyekszünk közel kétmilliós rajongótáborunk kedvében járni, megköszönni korábbi vásárlóink támogatását“- magyarázza Kigyóssy Zsolt. A játék kizárólag digitális formában, az Xbox Live Arcade rendszerén lesz elérhető.
 
A Pinball FX2 legfontosabb jellemzői:
 
 • Közösségi funkciók: A Pinball FX második generációjába számos közösségépítő funkciót építettek be a fejlesztők.
  • Közösségi verseny: Az Xbox Live ismerősök saját közösségükön belül szervezhetnek pontversenyeket.
  •  Wizard score: A Wizard pontozás során az Xbox Live ismerősök eredményei összeadódnak, ami erősíti a játékos-közösségek kialakulását.
  • “Hot seat” többjátékos üzemmód: A játékosok egymást váltják az asztalnál, amely a játéktermek valódi élményét idézi vissza. A funkció csak lokálisan érhető el.
  • Osztott képernyős többjátékos üzemmód: A Pinball FX2 az első olyan flipperjáték, melyben osztott képernyőn, egyszerre több játékos is próbára teheti tudását. A multiplayer funkció lokálisan érhető el.
  • Szimultán, online többjátékos versenyek
 • Díjmentes frissítési lehetőség: A Pinball FX tulajdonosok díjmentesen térhetnek át a játék második generációjára, ugyanakkor a korábbi pályákat is bármikor elérhetik. Az áttéréskor a játékosnak egyszerűen be kell importálnia a régi tartalmakat a Pinball FX2 kezelőfelületére.
 • Ingyenes demopályák: Minden asztalhoz próbapályát is készítettek a fejlesztők, így az érdeklődők díjmentesen belekóstolhatnak a játékba.
 • Négy új asztal: A vadonatúj pályák az új achievementekkel, a számos személyre szabható beállítást kínáló menüvel és a részletes statisztikákkal igazi élményt ígérnek.
 • Újragondolt asztalok: A korábbi pályák új achievementeket kaptak, emellett realisztikusabb fizikai szimulációt és rendkívül látványos grafikát kínálnak a játékosoknak.
 • Még több achievement: A Pinball FX2 alapjátékban összesen 39 achievementet helyeztek el a fejlesztők, a játékosok 650 pontot gyűjthetnek össze.
 • Személyre szabási lehetőség: A beállítások menüben az asztal szinte bármely paramétere szabadon állítható – éppen úgy, mint egy igazi flippergépen!
 • Videó chat: Az Xbox Live Vision segítségével a felhasználók játék közben videó chatelhetnek is.
 • Fizikai szimuláció: A több éves fejlesztői munkának köszönhetően a golyó úgy gurul, pattog az asztalon, mintha valódi flipperen játszanánk, miközben a digitális játékélmény túlszárnyalja a hagyományos lehetőségeket.
 
 
 
 

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.zenstudios.com/]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához