LFG.HU

Phoenix_Wolf
eseményekCimkek
Befejező fázisához érkezett Budapest felszabadítása az Amaris uralom alól!
 
A korábbi események záróakkordjaként 2010. november 21-én kerül sor az utolsó fázisra, amelynek témája a Légió erődjének ostroma lesz. A korábbi küzdelmek nagyjából kiegyenlítetten zajlottak, és nem sikerült egyik félnek sem döntő előnyre szert tennie. Ezért a mostani harc egyben a döntő is lesz. Vajon sikerül-e a Légió terve? Az SLDF végül felülkerekedik-e a megszállókon? Felszabadul-e a főváros az Amaris uralom alól? Ezekre a kérdésekre keressük majd választ a találkozón.
 
Most is egyetlen nagy csatát fogunk lejátszani, amelyben az azonos oldalon küzdők közösen alakíthatják ki a taktikájukat. Ezt a játékrendszer már több korábbi találkozón bevált, és kiemelten támogatja a kezdő játékosokat, mivel a veteránok együtt, egy oldalon játszanak a rendszerrel még csak ismerkedőkkel. Mivel az egységek előre generáltak, ezért a jelentkezésen kívül gyakorlatilag semmilyen előkészületre nincs szükség.

A találkozó időpontja: 2010. július 31. november 21 10~18h
Helyszín: Terepasztal Lovagjai Klub (TLK klubhelység, Budapest XI. ker. Bogdánfy u. 8/c. Pince helység)
Nevezési díj nincs, csak a helyszínre szóló belépőt kell kifizetni. (500 Ft)

 
Mivel ez az esemény egyben a Liberation of Budapest 2777 találkozósorozat összegzése, fődíjként a teljes sorozatban a legtöbb pontot elért játékosnak felajánlom a Hazatérés c. regényem egy példányát. (elektronikus formában a Mech Factoryról letölthető )
 
Jelentkezni a http://battletech.rpg.hu oldalon letölthető ismertetőben megadott email-címen lehet.
 
Sok szeretettel várunk mindenkit, újoncot és veteránokat egyaránt!
 

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához