LFG.HU

taverna
dekszter
hírekCimkek
A Fantasy Flight Games kihirdette a 2010-es Rogue Trader modulverseny három finalistáját és a verseny végső győztesét. Idén az FFG tetszését James R. Burrows “The Glass Key” című munkája nyerte el leginkább – dizájnban is ő viszi a prímet, hiszen a modul enyhe túlzással még hivatalos munkaként is megállná a helyét. Ő egy “Edge of the Abyss” című, nemrég megjelent Rogue Trader kiegészítővel gazdagodott.
Az Edge of the Abyss a Koronus Expanse híresebb bolygóit és világait mutatja be, természetesen a galaxis méretei miatt a teljesség igénye nélkül, de mindenképpen kitérve a legérdekesebb, legszörnyűbb és legbizarrabb helyekre. Így mondhatni, afféle útikalauzként szolgálhat Rogue Tradereknek és nagyszerű segítség a mesélőknek kalandok megírásához.
 
A három modult ezekről a linkekről tölthetitek le, pdf formátumban:
A Fantasy Flight Games szerencsére nem változtat a bevett és működő szokásokon. A már bevált modulverseny mellett, a Dark Heresy “The Haarlock Legacy” trilógia Tattered Fates-Damned Cities-Dead Stars hármasa után a Rogue Trader rajongók is kapnak egy hasonlót The Warpstorm Trilogy címen. Az első modul The Frozen Reaches címmel jövő év elején érkezik.
 
 

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.