LFG.HU

SirThomas
eseményekCimkek
“2064 -Annapurna hegység, Nepál
Jeges vihar közeledett Katmandu felől. Az Annapurna hegyen minden teremtett lélek behúzódott egy biztonságot és viszonylagos meleget nyújtó hajlékába, legyen az akár egy kőház, vagy egy hullámlemezből összetákolt kalyiba. A hegyen lévő kicsiny falu jellegtelen volt, egyszerű házak, vékony ösvények, amiket nem borított semmilyen útburkolat, de a hegyre csak ezeken lehetett feljutni.
A Figyelő leginkább ilyenkor volt elemében. Szerette a kihívásokat és a megméretéseket, amikkel a természet tette próbára testét és szellemét. A vihart próbatételnek fogta fel, amelyet le kell győznie képességeivel és akaraterejével, ellenállni a hidegnek és a szélnek, a hónak és a jeges ösvényeknek. Jakzsírral kezelt vastag köpenyén és durva nemezből készült sapkáján már centi vastag hó gyűlt össze, miközben egyenletesen gyalogolt felfelé céljához. Kinézetre már-már a legendás hegyi emberhez, a yetihez vált hasonlatossá, de mozgása inkább a tigrisét utánozta, ahogy egyszerű lábbelijében a hóban taposott. Egy pillanatra megállt, hogy felmérje az előtte álló következő szakaszt, kaukázusi arcvonásairól csak a merev eltökéltség volt leolvasható. Tudta, hogy alig tízpercnyire van céljától, a Braga Gompától, a buddhista kolostortól. A viharos szélben egy árnyat látott kibukkanni a hegy sziluettje mögül, majd szinte azonnal meghallotta a helikopter ütemes, semmi mással össze nem téveszthető hangját. Egy pillanat alatt átváltott asztrális érzékelésre, és a vihar mágikusan is telített örvénylései mögött határozottan felismerte a mechanikus szerkezet asztrálba nem illő körvonalait. Megindult, és a szélnek nekifeszülve megszaporázta lépéseit, ösztönei azt súgták, hogy valami baj történt.”
 
***
 
2010. december 4-én Shadowrun szerepjáték-versenyt szervezünk Budapesten. Szeretettel várunk téged és csapatodat is, ha van kedvetek megmérettetni magatokat rendezvényünkön. A versenyre 4-5 fős csapatok jelentkezését várjuk. A szervező az Ostromjáték Egyesület, de sok régi barát is besegít a szervezésben. A struktúra és a szervezés a szokásos, a hivatalos oldalt pedig folyamatosan töltjük a legfrissebb információkkal (hírek, novellák, játszható karakterek, hátterek, jelentkezések, stb.).
 
 
A regisztráláshoz az alábbi adatokat kell elküldened e-mailben az srverseny KUKAC rpg.hu címre:
 
* Csapat neve
* Csapat tagjainak neve
* Kapcsolattartó személy neve
* Kapcsolattartó személy e-mail címe, mobilszáma
* Város (ha nem budapestiek vagytok)
 
További tudnivalók
Helyszín: Vörösmarty Mihály Gimnázium (1085 Budapest, Horánszky utca 11.)
Jelentkezési határidő: 2010. november 28.
Nevezési díj: fejenként 1000 forint.
Módja: átutalás
 
Ostromjáték Egyesület
10700206-42125804-51100005
CIB Bank ZRt.
 
Az átutalás közlemény rovatába ne felejtsd el felírni a csapatod nevét!
 
Hivatalos oldal: http://sr2010.rpg4.me
Kapcsolat: srverseny KUKAC rpg.hu

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához