LFG.HU

BePe
eseményekCimkek
Negyedik alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb játék és IT rendezvénye a Budapest Game Show!
Idén a rendezvénynek a Jövő Háza ad otthont, november 10-11-én.
 
A kapunyitás mindkét nap 14 órakor lesz, a zárás pedig 21:00-kor várható.
 
A rendezvényre való belépésért idén 990 forintos jegyet kell venni, mely 100%-ban levásárolható bármelyik 576 Kbyte shopban.
 
Részletel a programokból:
- Halo: Reach bajnokság
- Sony Vaio StarCraft 2 kihívás
Sokak kéréseére, idén a Budapest Game Show keretein belül megtartjuk az első hazai Sony Vaio StarCraft 2 kihívást. Bárki aki eljön a rendezvényre, kihívhatja hazánk legjobb StarCraft 2 játékosait, egy mérkőzés erejéig.  A fair play jegyében a profi játékosok némi hátránnyal indulnak, melyet minden meccs előtt kisorsolunk hogy pontosan mi lesz.
Bárki, aki legyőzi a kihívás során a profi játékost, értékes nyereményben részesül. Sőt, amennyiben hátrány nélkül tudod elverni a bajnokunkat, még nagyobb ajándékot kapsz!
Aki nem érzi magában az erőt, hogy elverje hazánk legjobbjait, az a helyszínen lévő kivetítőn követheti végig a meccseket, melyeket a StarCraft2.hu szerkesztői élőben közvetítenek.
A profik elleni mérkőzésre a helyszínen lehet jelentkezni, az emelten, a StarCraft 2-es hostessnél.
 
- Sony Vaio Call of Duty: Black Ops bajnokság
Az idei év egyik legjobban várt játéka kétség kívül a Call of Duty: Black Ops. A játék hivatalos megjelenési dátuma November 9, tehát pont egy nappal a rendezvény előtt van.
A Budapest Game Shown részt vehetsz az ország első Call of Duty: Black Ops bajnokságán, a Sony Vaio jóvoltából! A versenyre a nevezés teljesen ingyenes, a játék Sony Vaio F szériás norebookokon zajlik majd, tehát a sebességre sem lehet panasz.
A mérkőzések 10 fős Free for Allban játszódnak, mindegyik 10 perces hosszúságú lesz. Akinek az idő lejáratakor a legtöbb pontja van, az egy értékes nyereményben részesül, valamint tovább jut a
selejtezőkörökből. 8 selejtező után jöhet a 8 fős döntő, melyben a győztes egy eredeti Call of Duty: Black Ops PC játékkal lehet gazdagabb!
 
- Kinect Olimpia
 
 

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://budapestgameshow.hu/helyszin/]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához