LFG.HU

doc
ismertetőCimkek
Urban szervezésével, és elGabor védnökségével lezajlott az első (és remélhetőleg nem utolsó) véletlen találkozások oldschool találkozó. Mielőtt bárki belekötne az kifejezésbe leszögezném, hogy a résztvevők nagy része az általa játszott játékot, és annak szabályrendszerét tartja oldschoolnak.
Mivel sok játék volt terítéken, így egy délelőtti és egy délutáni mesélés zajlott. Az alábbi rendszerek voltak a palettán:
· Kard és Mágia (KéM)
· Swords & Wizardry (S&W)
· Kazamaták és Kompániák (KéK)
· Hackmaster Basic (HMB)
Valamint a világok:
· Titán
· Lemúria
· Fomalhaut
· Megadungeon
A játék egy koleszban volt, a körülményekhez képest (mindenki ismeri a kollégiumok általános állapotát) kellemes környezetben. Egy billiárdteremben gyűltünk össze harminc egynéhányan. A falon egy markáns kamionos festmény, valamint egy World Trade centeres New York festmény árulkodott a hely koráról. Az 5-8 fős csapatok kényelmesen elfértek, egész jó székek és asztalok voltak. Urban minden résztvevőnek egy Kard és Mágia alapkönyvvel, valamint egy résztvevőkről szóló rövid leírással készült. Ebédidőben akkora pizzák jelentek meg a semmiből, hogy az asztalon alig fértek el. Az egyik „belépő” a könyvcsere volt. Megunt, vagy felesleges fantasy könyvek cseréltek gazdát, és az arcokból kiindulva, mindenki jól járt. A megmaradt könyveket a végén vihette aki akarta.
Szóval remek rendezvény volt, sajnos csak a délutáni ülésen tudtam részt venni, de hangulatban és színvonalban nagyon ott volt. Remekül szórakoztam, és elGabor meséjéből hamarosan megírom a játékbeszámolót a blogomon. Csak így tovább!
Blog: http://spongedoc.extra.hu/blog
A rendezvény hivatalos oldala: http://veletlentalalkozasok.tumblr.com/


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához