LFG.HU

BePe
hírekCimkek

Sok szeretettel köszöntök mindenkit az LFG.HU és az LFG Zóna megnyitása alkalmából.

Úgy tűnik végre megérett az elmúlt évek munkájának gyümölcse: először 2008-ban vágtam neki a Zóna megtervezésnek és bár párszor vissza kellett térni a tervezőasztalhoz, úgy érzem, ez a harmadik verzió végül szerencsés csillagzat alatt született meg.

Ezúton is szeretném megköszönni mindazok munkáját és támogatását, akik nélkül az RPG.HU a közel 14 éves működése alatt nem jutott volna el idáig, hogy egy még nagyobb közösséget szolgálva újuljon meg. Hálás vagyok azoknak is, akik a Zóna létrejöttében segítettek vagy biztattak.

Köszönettel tartozom Nektek, felhasználóknak, olvasóknak és játékosoknak is mindazon  tanulságokért, amelyekkel az évek során megajándékoztatok. Hiszem, hogy a jövőben is méltó lesz mind a site, mind a szerkesztőség a bizalmatokra.

Az LFG Zóna a következő partner-oldalakkal indul ma útnak:

LFG.HU

A Zóna központja, az RPG.HU utódja. A főbb szolgáltatások (Fórum, ART.RPG, Képregények, Rendezvénynaptár, Játékterem, Chat) mellett újdonság lehet az átalakított Letöltés rovat, a térképpel megtámogatott Boltkereső, vagy a Cikkbeküldés.

SFmag

A spekulatív irodalom a képzelet művészete, a gondolatjátékok és a fantasztikum eszközei útján a saját világunkról képet alkotó műveké. Az SFmag hétköznaponként frissülő nonprofit, online magazin, amelynek állandó szerzőgárdája több művészeti ágon belül kutatja mindazt, ami a SF területén érdekes és fontos lehet. Az oldal ismertetőket, interjúkat, novellákat és híreket egyaránt közöl.

MATE

A Magyar Társasjátékos Egyesület megújult honlapja, amely tájékoztat az egyesület életéről, a hazai társasjátékos rendezvényekről és klubokról, megannyi hivatkozással a társasjátékos kultúra alapvető tényezőire (magyar nyelvű játékszabályok, boltok, díjak). A honlap a játékszabályokkal kapcsolatos kérdések megválaszolásához is segítséget nyújt az érdeklődőknek.

(Több más honlap, klub-oldal és bolt is fejlesztés alatt van, ezek bekapcsolódása folyamatosan történik majd. Ha esetleg neked is vannak publikálható anyagaid, vagy működő honlapod, honlapterved amivel csatlakozni tudnál, kérjük jelezd felénk.)

Kívánom, hogy boldogan és vidáman teljen az idő Nektek is a Zónában, hozzon legalább annyi örömet, mint amennyit a készítése jelentett.

Jó játékot, olvasást, szórakozást! :)

Balázs Péter

BePe


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához