LFG.HU

Treeman
humorkaCimkek

Valahol a 21 század küszöbén……..

A ködös reggelből egy ismerős alak botorkált a helyi ivó felé. A reggel csöndjét éles kiáltás törte meg.
- Jó röggelt szomszéd.
- Jó röggelt . Hogy s mint?
- Hát jól megy köröm itt a swatnál de ….
- Ne hablatyolj má .Mióta a fijjad lehozta azt a masinát mán alig jász át a Gurítóba. Gyere megmutatok neked egy ujj világot.
Miután a két alak belépett a szobába leültek a kütyögő gép elé .
- Ez az a számirtógép he ?
- Ja ,ez meg itt a Heros migt and magik 3 most ezzel küzdök.Gyere játszunk.
- Ni mán ez oljan mint a televizióba a film .Ki ez a nő ….hüha ez jól széjelütötte az orcáját …. jé egy sárkány… volt.
- Na kivel akarsz lenni koma, az erdei enberekkel vagy a hóttakkal.
- Hát az erdeikell. Oszt az a mucsafejű meg ki .
- Az a nagy embered aki irányitja a többit, mé nem tetszik.
- Hát még a nevét se tudom kimondani krrahhguuuff vagy mi, nem lehetne más neve.
- De mi legyen?
- Legyön Paszuj Pösta.
- Jó átírtam. Kezd a kört ,az a viskód, mennyél szedd az aranyat ott ahol hág a ló, ne légy béna most a jobb gombbal. Jó építsél ,ne kocsmát má mindegy.
- MI van nem jól csinálom, né mán egy halom varnyú de mekkorák.
- Te tuja most harcolnod kell . Lőjél a nyilassal.
- No ez jól széjelgyakta a képit . He az mé feküdt le.
- Meghóttál te állat nem neked való ez. Gamezünk mással .

És így hóditott a játék teret magának a faluban az emberek furcsán néztek a kis csoport játékosra akiknek lassan már a szavát se értették valahogy így …..

Az ajtón belépő alak furcsán tartota a kezét maga előt ,mintha fegyvert fogna, jobra balra fel le tekingetett majd a pufajkája galérjába suttugta
-Klir az aréna. A nyomában kis csoport nyomult és különböző kiáltásokat hallatak: open rájt vagy drop jor vepons majd egy sarokban gubbasztó félig fekvő részeg alak felett megálva hosszasan figyelve az egyikük ismét beleszólt a gallérjába -szucteszt nutrilájzed erre a részeg is beszólt a földön -maég egy kört? Erre a csapat másik tagja is megszólalt -púpcsek not netrulazid…. -csúcspepk dán.. majd a kis csapat leült egy asztalnál és a többiek megdöbenését figyelmen kivül hagyva megszólat a legmagasabb -ten pösta diszid entri tim micson komlet.

Majd felkacagtak és a rendelés után ujra a többiek számára zavaros társalgás kezdődött, pl hogy a rozi mióta megvette a térdig érő vörös csizmáját már szintet lépett az attakja már 5-ös de mióta a hentessel jár a defense is megnőtt. Vagy hogy a múltkori kocsmai verekedés során a szomszéd faluban a Pösta extra skillt kapott a meele attackhoz mikor a laza gyerek arcát elegyengette a stangával, ellenben nem volt först strájkja így bekapta az ütést a hawai őslakostól, akik nagy részét alkották a támadó csapatnak akikkel a „Varázsforráson” vesztek össze. Az őslakosnak plusz attakja is volt ami a kezére tekert bicikliláncszerű articafttól eredt, és persze Pösta nem túl gyors mozgásából, ami a sok varázskútból ivott felestöl is lehetett .Végül is nyertek és győztesen tértek haza a csatából . Majd elővették a téképet, ami a falu mellet lévő pincesor térképe volt és kijelölték a legközelebb felderitendö dungeont. A múltkor nehéz dolguk volt mielőt elindultak ittak az előbb említett varázskútból hogy a moráljuk növekedjen, ehhez kinek több feles kellet kinek kevesebb. Majd elindultak, már az úton megtámadta őket a Sárga sárkány aki kis sárkányokat eregetett magából, veszedelmesen forgatta körbe egy szemét amely sárga fényt sugárzott az apró sárkányok éppen etették, hátulról tuszkolták bele a falusiak által kikészített áldozatokat a hatalmas fémdobozok tartalma veszélyes morgással tünt el a hatalmas torkában .

Gyorsan támadtak a kalandozók először az aprólékokat rohamozták meg Patkódobó Jankó már egy messzi dobással leterítette az egyik aprósárkányt s amint közelebb a Samu nevű csoda kalapácsát használta, a második aprósárkány menekülőre fogta a dolgot de Rozi a csapat varázslója elétoppant és lerántotta magáról a toppot a bodyvarázs hatott bár a kibuggyanó varázslatok már veszítettek fényükből az évek során azért még megálltak a helyükön . A varázs hatása alatt álló aprósárkányt hamar levágták de a nagy Sárga sárkányt nem bírták sebezni csak a lábait amikből hamar kiszisszent az erő, az így mozgásképtelené tett sárkányt az éjszaka ragadózóira bízták. A dungeon sajnos üres volt csak egy pokolkutyát találtak akit könnyen legyaktak .

Ujsághír 2001-ből

Kis ratia lakói különleges kőkori módon élnek az ország északi részén . Az utóbbi időben már más falubeli borosgazdák pincéibe is betörtek, és a harmadik elvesztett hulladékszállító autó után a cég nem vállalta a további szállítást. A lakók nem szeretnének elme otthonokba ,ezért az ombudsman segítségével lezáratták a falut és 10 km-es körzetét, se ki se be nem lehet menni…

UTÓPIA

A 2002. évben beköszöntött atomháború az egész világon elpusztította a civilizációt . Csak kis embercsoportok élték túl de új fajok is megjelentek nem is kevesen, az értelemmel bíró lények népeké tömörültek és hódítani kezdtek voltak köztük különleges képességű egyedek is akik pszionikus vagy mágikus képességekkel bírtak .Egy helynek a határát azonban mindegyik nép tiszteletben tartotta és ez KIRANTHIA volt a kalandozók városa, az itt élők nem sok változást vettek észre szörnyek akkor is és most is léteztek számukra megerősített városaikba bárki beléphetett, és a csatlakozásnak is csak kevés feltétele volt. Igazaz utóbbi években az új Fehér nap óta mintha többen jöttek volna bár gyenge harcosok voltak gyorsan tanultak, de más fajból valók is csatlakozhattak, csak a hűség számított . A terjeszkedést csak az Kwalok állították meg de ez már egy másik történet.


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához