LFG.HU

dekszter
hírekCimkek

Mindig is szerettél volna egy Ravnos karaktert a Requiem krónikádba? Vagy az Invictus-t viszontlátni a Maszkabálban? Most itt a lehetőség!

A Vampire The Masquerade kora ellenére (vagy talán miatta) hatalmas kedvenc még mindig sokak körében és ezt a White Wolf nagyon jól tudja. Pár hónappal ezelőtt több boltban elektronikus formában megvásárolhatóvá tették az összes oWoD kiadványt, valamint sokak meglepetésére a közeledő World of Darkness MMO játékuk beharangozó settingje is a 2004-ben beszüntetett Masquerade lett.

Az élelmes rajongókat természetesen sok esetben nem zavarja a két játék közötti különbség és átemelnek egyet s mást a nekik tetszőből az aktuálisan játszotthoz. Akinek ehhez esetleg nincsen kedve vagy türelme, annak a Vampire Translation Guide a tökéletes választás. A mindössze 99 centbe kerülő, 52 oldalas pdf megvásárolható a DrivethruRPG és az RpgNow oldalakon.  A kiadvány tartalmazza az összes (alapkönyvbeli) klán és alapvető diszciplínák konverzióját oda-vissza a Masquerade és a Requiem között, valamint a két kiadás különböző alapvető különbségeire is figyelmet fordít (Szabbat, Covenantok, Vér potenciál, Generáció és egyéb játékmenetbeli eltérések).

Aki teljesen új esetleg a témában, vagy csak az egyik rendszerrel rendelkezik, annak jól jöhet a most 14.97 dolláros áron kapható Vampire csomag, ami tartalmazza a Vampire The Masquerade, Vampire The Requiem, az új World of Darkness alapkönyvet és a szóban forgó Translation Guide-ot is. A csomag megvásárolható a DrivethruRPG valamint az RpgNow oldalakon.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához