LFG.HU

taverna
treeman
humorkaCimkek

Ugye manapság elég sokan küzdünk megélhetési gondokkal, erre lehet megoldás az új államilag támogatott bankrablás. Ha kifogytunk a pénzmagból csak föl a sísapkát, és már mehetünk is. Lehetőleg külföldi bankot raboljunk, ne magyart, mert talán még a kezünkbe nyomnának egy nyomtatványt ilyen kérdésekkel.
A kívánt részt kérjük aláhúzni

A rablás tervezett időpontja: -munkaidőben
-munkaidőn kívül, ilyenkor az alkalmazottak és a biztonsági berendezések működtetésének költségeit a rabló köteles saját költségként elkönyvelni, adó visszatérítés lehetséges.
-ünnepnap, ez csak sürgős esetben vehető igénybe, a kulcsokat a gondnokként megjelölt személytől vehetők át, a megfelelő vények aláírása után, az ilyen akciók alatt a pénzintézetben és berendezéseiben esetleges károkozásért a rabló teljes felelőséggel felel.

A rabló adatai
-születési hely
-előképzettség megnevezése
-eddigi akciók megnevezése
-külső személyi jegyek leírása
-szexuális szokásai
-neme

A rablás módja
-szokásos: fel a kezekkel stb.
-brutális: a szokásos jellemzői + plafonbalövés, ordítás, ketcup szétspriccelése, esetleg pénztárosok, vagy ügyfelek megerőszakolása igény szerint, pisztoly pörgetése, és percenkénti felhúzása, köpködés, zihálás, izzadás, orrfújás
-Whiskys (?) rablás: vedeléssel egybekötött énekléses rablás, majd hosszabbító kábel összetekerése szökés céljából, a rendőri épület körülzárás után távozás a szabadon hagyott hátsó ajtón (rendőri atrocitás a whiskyssel szemben, Tényleg maga az. Én hát. Hé!! Ne csinálja mán maga a whiskys? Én. Adjon má egy outógrammot, a fiam imádja maga a példaképe, már ő is nézegeti a velünk szemközti O.T.P.-t)

A rablás a következőkép zajlik, bemegy a bankba, idegesen téblábol, míg meg nem szólítja a biztonsági őr:
-Jó napot.
-Jó napot.
-Rabolni jött.
-Hát mmm igen.
-Ez lesz az első?
-Röstellem de igen az első, rohadtul ideges vagyok, ……úgy volt, hogy más nem lesz itt, közben meg itt van az a nyugdíjas néni a kosarával, nagyon zavar.
A biztonsági őr kidobja valami, mit rontja itt a levegőt szöveggel.
-Na, és fegyvert hozott?
-Hát csak ezt találtam, …..a fiam vizipisztolya.
-Aj-aj, ez csak fegyvernek látszó tárgy, ezzel csak korlátolt összeget adhatunk ki, tudja mit itt az enyém, odaadjam?
-Tényleg megtenné, nagyon megköszönném, esetleg megihatnánk utána egy sört itt szemben.
-Semmi akadálya, de előtte fogja rám a vizipisztolyt, és szólítson fel hogy adjam át a fegyverem és feküdjek a földre, bár ha kérhetném inkább a székbe ültessen, ma maga már a harmadik, és még a végén felfázom.
-Jó. Akkor, ha kérhetném,…. ideadná a fegyverét, legyen szíves!?
-Nem jó, kérje erélyesebben.
-Hát ne izélj már, add már ide a stukkert!
-Oké Oké, csak semmi meggondolatlanság, megteszem, ….tessék, itt vannak a tartalék tárak is.- mondja a biztonsági őr, majd kacsint, és a fejével a kiszolgálópult felé int. Mire a rabló bizonytalanul elindul felé, majd odaér.
-Tessék miben segíthetek?
-Hát izé rabolni jöttem volna. -Mondja szemlesütve, cipőjével a padlót kapirgálva.
-Rendben, mekkora összegről lenne szó, milyen jellegű a rablás.
-Hát izé az őr fegyvere, a szájszagom, és hááááát …
-Rendben, a fegyveresre kiadható 4,5 millió, kérhetnék egy személyit?
-Hú…. elnézést azt nem hoztam magammal, nem gondoltam hogy kellhet.
-MICSODA FELELŐTLENSÉG, HÁT NEM MONDTÁK MAGÁNAK HOGY A SZEMÉLYI MINDIG LEGYEN MAGÁNÁL. HÁT EZ FELHÁBORÍTÓ …………
-Én csak … azt hittem…. Hüüpp hüppp.. -elpityeredik, mire az egyik ajtón belép egy öltönyös férfi.
-Cilike , valami gond van?
-Képzelje igazgató úr, rabolni jött az úr, de személyit aaazt… aaaazt nem hozott magával, szép dolog.
-Hát tényleg elég hanyag, és mibe rakja a pénzt?
-Szégyellem magam, de azt sem hoztam magammal, még sose voltam rabolni, nem tudom mi a szokás.
-Na sebaj Cilike adja ki neki ami jár, addig én keresek egy nejlonzacskót.

És turkálni kezd a fiókokban, majd kiszolgálják az ügyfelet, és legyen szerencsénk legközelebbel az útjára engedik. Ekkor harsannak fel az első rendőrségi szirénák, és a rabló az ajtóhoz rohan, de nem mehet ki mert rendőrkordon veszi körül a bankot. Ahogy fordul vissza a kabátja beleakad a z ajtóba, mire odanyúl hogy kiakassza a zipzár (?) beleakad a kezébe sebet ejtve azon, mire elejti a stukkert, ami elsül. Ebből a gumibotlovagok csak annyit látnak, hogy az ajtó kinyílik, és fegyver dörren ….rájuk lőttek? El is kezdődik a haccacáré, az eget elsötétítik a rendőrök lövedékei, az állatvédők be is perelték őket, az elhullott balkáni gerlék miatt, de a szabályzat ugye (figyelmeztető lövés). Bankrablón a hátsó bejáraton próbál menekülni, sikerrel, mire kiér a sikátorból messze maga mögött hagyva a bankot, már erősen esteledik. Másnap meglepődve olvassa az újságban, hogy a bank ellen, jól kitervelt akciót hajtott végre egy szervezet profi zsoldos, közben a képen egy macsó telefonfülke pacák képét mutogatják, aki zöld álcaruhában egyensúlyoz a vállán egy RPG-t. Ennél már csak akkor lepődik meg, mikor a bankigazgató keserves arckifejezéssel nyilatkozza, hogy a bankot teljesen kifosztották, őt pedig menesztik az állásából, majd említi a rabolt összeg értékét, ami legalább 5-szöröse a rablónk által rabolttól, majd megemlíti, hogy bár kirúgták és oda a karrierje, majd csak meglesz valahogy abból a 300 milliós végkielégítésből.

Nos lehet próbálkozni, aki sikeres, és szorgalmas akár reklámfilmben is szerepelhet, a la whiskys. De választhatsz magadnak más státuszt is, (amiket eddig levédettek Tescos szatyros rabló, Orbán gumiálarcos (ha álarc ) rabló, meztelen esőkabátos rabló, szőkenő agytaglós rabló, egyszerű mezei nagycsaládos rabló (a portyára megy a család is, piknik, gyerekkel célbalővetés a pénztárosokra , stb). A mobilos rabló (csak odatelefonál, hogy rablás van, és utalják mán a pénzt) de amit már levédettek azt nem választhatjuk, csak ha kifizetjük a jogdíjat.

treeman
No MANI Group 2001 (erről a csoportról kicsit később)


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához