LFG.HU

dekszter
hírek, játékokCimkek

Tavaly júniusban került fel az internetre Kevin Tancharoen 7500 dollárból forgatott rövidfilmje, a Mortal Kombat: Rebirth. Az alig 8 perces film a Mortal Kombat univerzum erősen (a sorozat egyik megalkotója, és évek óta az MK csapat feje, Ed Boon szerint túlságosan is) újragondolt világát tárta a nézők elé kizárva a misztikumot (az “idegen” karakterek példának okáért torzszülöttek vagy őrültek, akik saját kezűleg változtatták meg magukat), de kellően egyedi és sötét volt, hogy felkapja rá a fejét sok rajongó valamint a fő célpont, a Warner Brothers.

A tévé és mozi terén szomorúan teljesítő név (leszámítva az 1995-ös Mortal Kombat filmet, amit a rajongók nagy része kifejezetten kedvel, köztük én is) évek óta várja, hogy valaki gatyába rázza és megmutathassa magát ismét a vásznon is. Az 1997-es Annihilation csúfos bukása után azonban csak a várakozás jutott a sorozat kedvelőinek.

A játék legutóbbi epizódja, a Mortal Kombat vs. DC Universe 2008-as megjelenése jogosan nem hatotta meg a rajongókat. Furcsa spin off, ráadásul “T” besorolás – ennek ellenére a kasszáknál sikeres volt, de mindenki szerette volna a régi játék véres védjegyét és a megszokott karaktereket viszontlátni.

Idén április 19-én, a 9. Mortal Kombat epizóddal ez ismét eljön. Vér és soha sem látott brutalitás a harcok és a kivégzések terén.
Ezzel vissza is kanyarodnék a hír eredeti forrásához, a Rebirth-höz. A Warner Brothers ugyanis szabad kezet adott az ifjú rendezőnek egy 10 részes webes minisorozathoz, melynek első része a játék megjelenésének napján lesz látható. A pletykák szerint feltűnik majd többek között Shang Tsung, Liu Kang, Sub-Zero, Durak (Goro testvére), Kabal, Kitana, Mileena és Scorpion. Furcsa módon a Baraka – Reptile páros a legtöbb forrásból kimaradt, annak ellenére, hogy a rövidfilmben szerepelnek.

Április 19. közeledik, hamarosan elhangzik a legendás kiáltás is: FIGHT!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához