LFG.HU

dekszter
hírekCimkek

Úgy tűnik, hogy az AEG által is elismert Musha Shugyo fanzin, ami a Legend of the Five Rings 3. kiadásához készített roppant igényes és színvonalas dolgokat, a negyedik számmal végül megszűnik, frappánsan szólva, véget ér a harcos zarándokútja.
A hír a frissen megjelent szám elején olvasható Mikael Brodu előszavában, valamint a fórumuk is üressé vált, csupán egy “a musha shugyo seppukut követett el” üzenet fogadja az arra járókat.

Mindegyik szám tartalmazott többek között riportot és az adott szám témájához kapcsolódó háziszabályokat (iskolák, Utak, fegyverek, bővített képzettség szabályok, varázslatok stb.), novellák, kalandötleteket (CFS stílusban). Ezen kívül, a második számtól (Minor Clans) kezdve aprólékos leírást találhattunk a Hanami Mura nevű városkáról és lakóiról – a legutóbbi számból sajnos ez már kimaradt. A negyedik szám sajnos nem kapta meg a megszokott nagyszerű dizájnt (az első három rész elérhető színes és nyomtatóbarát verzióban is), de a tartalomra így sem lehet panasz.

A minőség színvonalát jelzi, hogy az AEG a Heaven’s Will nevű CCG kiegészítőben megjelentetett egy Musha Shugyo kártyát, a fanzin készítőinek tiszteletére.

Kapcsolódó link: Musha Shugyo weboldal


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához