LFG.HU

dekszter
hírekCimkek

Bekeményít a Sony a hackerek és warezolók ellen.
A sokáig feltörhetetlennek tűnő Playstation 3 rendszerét először a tavaly felbukkant Jailbreak törte át (a Sony azonnal software-t frissített és jött a feltört gépek tiltása a PSN rendszeréről), most pedig nem bízva semmiben érdekes dolgon törik a fejüket: cd kulcs. A régi módszert követve minden játék tartalmazna egy kódot, és csak azzal lehetne telepíteni az adott játékot.

Természetesen a dologgal együtt jár a kérdés, hogy a PSN-en egyszer már regisztrált játékot lehet-e másodjára vagy sokadjára telepíteni. A gép elromlásával elvesztett adatok esetén ez kellemetlen lehet, de a nagyobb felháborodás a használt játékok felöl érkezett. Nem feltétlenül az árak, hanem egyéb okok miatt is (pl. az illető jóval a játék megjelenése után tudja csak megvásárolni, vagy éppen friss PS3 tulajdonos) lemaradhat egyes címekről, amiket már nem lehet megszerezni, vagy nagyon körülményes lenne. A pótlás a legegyszerűbben a használt játék beszerzése, de mi a teendő ha a kód már használatban van?

Ezen kívül az Xbox Live rendszerén már nem egyszer lesújtó tiltási hullám megérkezik a Sony gépére is. A teljesen ingyenesen online szolgáltatásokat nyújtó Playstation Networkről való tiltás bevezetése úgy tűnik egy jel, hogy nem sikerült maradéktalanul visszaszorítani az illegális felhasználókat.  Ahogy frissítik a software-t, úgy frissül a Jailbreak is…

Ezzel a Sony is beszállt a szélmalomharcba.

PS3 cd key

https://www.cad-comic.com/


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához