LFG.HU

dekszter
hírekCimkek

Hatalmas meglepetésre, mindenféle előzmények nélkül a Fantasy Flight Games péntek este bejelentette a Warhammer 40.000 szerepjáték új alapkönyvét, a Black Crusade-et.
Az eddig megjelent három alapkönyv (Dark Heresy, Rogue Trader, Deathwatch) a Birodalom hűséges követőinek szerepét osztotta a játékosokra, a Black Crusade azonban átviszi a játékot a másik oldalra: Káosz Gárdisták és a Káosz egyéb szolgáinak bőrébe bújva hirdethetik a Sötét Istenek igéit, pusztulást és rombolást hozva a galaxis minden részére.

Felvetül a kérdés, hogy a könyvben mennyi minden fog egyszerre helyet kapni, ha a mondhatni megszokott módon 400 oldalas alapkönyvek mindig csak egy-egy frakcióra helyezték a hangsúlyt, és azok jócskán kitöltötték a nekik szánt helyet, valamint a kiegészítők is elég terjedelmesek.

Az FFG a Warhammer 40.000 világával kapcsolatban ezek szerint még mindig az “emberi” vonalon mozog. A Káosz megjelenése, mint hivatalosan is játszható oldal, természetesen teljesen azon kívül, hogy kellemes meglepetés, teljesen logikus is. Ezek után talán van rá esély, hogy előbb-utóbb feltűnjenek az Eldák Harlequinjei vagy, hogy a játékosok egy csata elején vadul kiálthassák, hogy WAAAGH!

Az 59.95 dolláros áron érkező Black Crusade pontos megjelenési dátuma még nem ismert, de hamarosan újabb és újabb információk fognak érkezni a játék hivatalos oldalára.

Black Crusade

Kapcsolódó link: Black Crusade weboldal


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához