LFG.HU

BePe
hírekCimkek

Hétvégén a következő fejlesztéseket sikerült befejezni:

Cikk hozzászólások a Fórumban
Régóta tartó fejlesztés eredménye, hogy az elmúlt 10+ év cikkeihez írt hozzászólásokat a Fórumban is lehet olvasni, ott is lehet reagálni rájuk.
A kommunikáció gyorsítása végett ebben a fórumban a ‘Gyorsválasz’ funckiót is aktiváltuk, az oldal tetején levő szövegmezőbe írva azonnal írható a válasz, nem szükséges külön a Válasz gombra kattintani.

Időgép
A http://lfg.hu/idogep címen azokat az írásokat lehet megnézni amiket az adott héten jelentettünk meg 1-2-3…10+ éve. Nosztalgiázásra, szerepjátékos időutazásra kiváló lehetőség :)

ART.RPG a címlapon
Az ART.RPG képeiből naponta változó válogatást teszünk közzé a címlapon, a képekhez kommenteket sima LFG.HU-s regisztrációval is hozzá lehet fűzni, így az alkotók a szélesebb közönség visszajelzéseit is olvashatják.

Szecskavágók
Befejeződött a zöldségharcosok és az új zsetonrendszer tesztelése, remélhetőleg nemsokára publikussá is tehetjük.  Az ART.RPG néhány alkotójának segítségével új, szezonális harcosok is érkeztek a régi bajnokok mellé, továbbá a félévente megrendezésre kerülő Fogadóverseny győztesét 1-1 egyedi zöldségharcos szoborral jutalmazzuk.
Ha szeretnéd támogatni/gyorsítani a bevezetést, csatlakozz az LFG.HU FaceBook csoportjához és lájkold ezt a hírt :)


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához