LFG.HU

mithrandir17
hírekCimkek

A Bloodlust 2060-ban, egy alternatív cyberpunk jövőben játszódó képregény. Leginkább harc orientált, de nem hiányoznak belőle a cselszövések és történeti csavarok. Előkelő helyet kapnak a képregény világában a vámpírok és a vérfarkasok is. Rendhagyó módon itt nincs összetűzés a két faj között, sőt a történet alakulásával akár bajtársak is lehetnek. Viszont, hogy ne legyen egyszerű a dolog, a fajon belüli viszályok is elég gyakoriak.

A Föld egy világméretű, ember által okozott katasztrófa után éppen újjáépülőben van. Crywen, ahol történetünk is játszódik, az egyik leggyorsabban fejlődő neopolisz, ami New York romjaira épült. Ez a képregény bemutatja, hogy a romjaiból újjá épített civilizáció is ugyanolyan romlott és mocskos, mint amilyen előtte volt. Az ember nem változik.

A világot az átlagember számára ismeretlen erők mozgatják, néhányan tudnak erről és megpróbálnak harcolni ellene a technika eszközeivel, néhányan meg úgy élik le nyomorúságos életüket, hogy nem is tudnak ezekről a dolgokról.

Remélhetően még hosszú út áll a történet előtt.

A képregényt 2005-ben kezdtük el. Két számot készítettünk el eddig, de úgy éreztük, hogy a sztori és világ finomításra szorul, ezért 2009 nyarán elkezdtük újratervezni a világot és 2010 októberére elkészült az első szám, a Bloodlust 1. – Ébredés. Innentől kezdve pedig nincs megállás!

Kellemes olvasást mindenkinek!

További információk: www.bloodlust.hu

E-mail: bloodlustcomic@vipmail.hu


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához