LFG.HU

dekszter
hírekCimkek

A Cubicle7 nyilvánosságra hozta a régóta beharangozott (és azóta teljes némaságba burkolózott) The One Ring szerepjáték megjelenési dátumát, valamint a megjelenő játék alapvető megjelenési formátumát. A Gyűrűk Ura szerepjáték augusztusban lát napvilágot The One Ring: Adventures over the Edge of the Wild címen.
A hivatalos játékvonal picit több mint 70 évvel a Gyűrűháború előtt, a Hobbit után öt esztendővel indul és először csupán Középfölde egy aprócska szelete lesz lefedve és bemutatva (innen a kicsit csalóka cím) a megszokott Mesélők és a Kalandozók könyvében. Ez a terület Rhovanion lesz, nagyrészt Mirkwoodra és a közelben élő Szabad népekre koncentrálva.
A Cubicle7 a játék formátumát a Fantasy Flight Games Warhammer 40K sorozatához hasonlítja. A több kiegészítőben vagy alapkönyvben jobban és aprólékosabban körül tudják járni az adott témát, ahelyett, hogy hatalmas, lexikon méretű könyvbe sűrítenének minden információt. Tolkien világának méretét nézve ez valóban bölcs dolognak tűnik, de nem biztos, hogy mindenkinek elnyeri a tetszését ez a fajta forma.
Az elkövetkezendő két évben természetesen kiteljesedik a sorozat, 2012-ben a The Errantries of the King, egy évvel később pedig a War of the Ring könyvekkel fedik le a Gyűrű történetét.

A könyvek ára még ismeretlen, ahogy a terjedelmük is.

Dol Guldur


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához