LFG.HU

dekszter
hírekCimkek

Idén ünnepli 20. születésnapját a White Wolf világhírű World of Darkness világának első darabja, a Vampire The Masquerade. Ennek tiszteletére, év végén egy jubileumi kiadással örvendeztetik meg a 2004-ben (hivatalosan) befejezett játék rajongóit. A több mint 400 oldalt számláló kiadvány lesz az eddig megjelent legszebb és legátfogóbb tartalmú World of Darkness és Vampire The Masquerade könyv.
Lapjain szerepelni fog szinte az eredeti 13 klánon kívül szinte az összes Vérvonal (pár kiegészítőt leszámítva), szabályok a frissen Ölelt vámpíroktól kezdve egészen a Matuzsálemekkel való játékig, új és frissített szabályok, a vámpírok rettegett diszciplínái 1. szinttől egészen a hihetetlen 9. szintig, aktualizált világkép, színes(!) belső grafika. Mindez természetesen úgy, hogy teljes egészében hű marad az eredeti, ismert és megszokott Masquerade világképhez és szabályokhoz.

A születésnapi kiadás (amire a White Wolf fórumain “V20” néven hivatkoznak) nem jelenti azt, hogy esetleg feltámadna a régi név és a közeledő MMO-val sincsen összefüggésben, csupán a kiadó szeretné méltó módon megünnepelni legsikeresebb termékük szép korát – valamint a számtalan rajongó kedvére tenni.

Vampire The Masquerade

Kapcsolódó link: Vampire The Masquerade “V20″ hivatalos blog


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához