LFG.HU

dekszter
hírekCimkek

A Legend of the Five Rings szerepjáték első és második kiadásához minden klánhoz külön-külön kiegészítő jelent meg. A harmadik kiadáshoz azonban meglepően kevés könyv jelent meg, és bár ezek roppant átfogó módon mutattak be “elhanyagolt” témákat (diplomácia, háború, mágia és a párbaj), a klánkönyvek konvertálása inkább csak nem hivatalosan a fórumokon zajlott.
A tavaly megjelent negyedik kiadás ismét előveszi a régi témákat és aktualizálva, valamint teljesen éra függetlenként mutatja be őket. A The Great Clans a 8 Nagy Klánt, valamint az önkényesen önmagát Nagy Klánnak nevező Pókokat mutatja be egyetlen (valószínűleg vaskos) kötetben.
Valószínűleg a könyvben találkozhatunk számtalan régi-új iskolákkal – az éra függetlenség miatt valószínűleg olyan iskolák is felbukkannak, amik a hivatalos (sokak által nem követett) történetben már nem léteznek -, a klánok történelmével és szokásaival, valamint fontosabb karakterek játéktechnikai adataival.
A nyári megjelenés előtt valószínűleg rövidebb pdf bemutatókkal betekintést kaphat a kíváncsi játékos a játék honlapján.

The Great Clans


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához