LFG.HU

BePe
hírekCimkek

… állítják a Bútorhoroszkóp vezető elemzői.

2011. április 1 – a Dohányzóasztal év Mosógép hónapjának Zsúrkocsi-Fejőgép jegyű napján remélhetőleg sokak örömére megkezdte működését a Bútorhoroszkóp nevű új asztrológiai irányzat honlapja, az LFG.hu tagoldalaként. A rendszer, melyet két jóbarát, Fánk és Samtelen dolgozott ki, elsőként mutatott rá, hogy a bútorok, illetve egyes ház és kórház körüli gépek tulajdonságai összefüggésbe állíthatók az emberek jellemével. Ennek köszönhetően a Bútorhoroszkóp (mely 16 bútorjegyből és 9 kiegészítő jegyből áll) a hagyományos horoszkópoknál találóbban mesél arról, hogy mi lehet embertársaink fejében.

A Bútorhoroszkóp szokatlansága ellenére meglepően találó rendszer. Célja az, hogy a maga szórakoztató módján rávilágítson: mennyire változatos is az emberek személyisége. A rendszer huszonéves alkotói remélik, hogy a Bútorhoroszkóp azoknak is fog tetszeni, akik a hagyományos asztrológiai irányzatokat üzleties szemfényvesztésnek tartják, a Bútorhoroszkóp ugyanis ingyenes, nyitott és mindenkit szeret – csak egyeseket kevésbé szenvedélyesen.

Mindenkinek van bútorjegye, úgyhogy irány a butorhoroszkop.hu, addig pedig eláruljuk, hogy azért nem lesz világvége, mert 2012 december 21-e Bárszék év Rekamié napjára esik, amikor is kimondottan kellemes élményekre lehet számítani.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához