LFG.HU

dekszter
hírekCimkek

Az Arkham Horror után új táblás játékkal jelentkezik a Fantasy Flight Games. A Mansion of Madness azonban picit más módon közelíti meg a nyomozással tűzdelt horror játékot. Amíg az Arkham Horrorban a játékosok a legendás városban próbálnak megakadályozni rettenetes eseményeket, addig itt sokkal kisebb mozgásteret kapnak. Ez persze nem válik a játék hátrányára, hiszen a kevesebb méretű, de variálható játéktér (jelen esetben egy villa) nagyon aprólékosan van kidolgozva.

A játék 2-5 személy számára kínál borzongató kalandokat, akik közül egyikük az Őrző (Keeper) szerepét ölti magára. Ő mozgatja a bizarr helyszínen történő eseményeket és próbálja az őrületbe kergetni a nyomozókat még a rejtélyek megoldása előtt.
A doboz 8 nyomozó és 24 szörny figurát, több száz kártyát és jelölőt, 15 darabos térképet és 70 darab “kirakót” tartalmaz a játékban felbukkanó, a játékosokra váró talány vagy fejtörő megoldásához.

A 79.95 dolláros dobozban a fentiek mellett alaphelyzetben 5 történetet találnak a játékosok, de ezek minden bizonnyal bővülni fognak letölthető pdf formátumban a játék oldalán.

Mansion of Madness

Mansion of Madness hivatalos weboldal


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához