LFG.HU

BePe
humorkaCimkek

Azért, mert lila a honlap (mi leszünk az asztrológia Milka csokija), még a Bútorhoroszkóp sem mentes a kockaságtól. Ha nagy gamerek nem is vagyunk, de azért mindketten szeretünk a Diablo II-vel játszani. És amíg ki nem jön a várva várt III, gondoltuk, megnézzük hogy a játék karaktereinek mi a bútorhoroszkópja.

Alapul a Lord of Destruction kiegészítőt vettük, mert ott több a karakter (Druid, Assassin, Baal).

Barbarian. Na ő tipikus Főnöki bőrfotel, már csak azért is, mert van az, amikor bepörög két karddal a kezében és úgy irtja az ellent. Emiatt aztán a kiegészítője vagy Körfűrész vagy Rotációs kapa. A Főnöki bőrfotelek nem a könnyedségükről híresek, hanem a hatékonyságukról. A find potion skill ugyanakkor erős Fejőgép behatásra vall.

És akkor a másik véglet, a Paladin. Tolóajtós szekrény, remélem ti is így gondoljátok. Na jó, ezek a holy dolgok miatt van benne Fogas beütés is. Ugyanakkor a Tolóajtós nehézkessége és megingathatatlansága és a Paladin dögnehéz páncélzata között is van összefüggés. Kiegészítő jegye Rotációs kapa.

Amazon: egy bepöccent, süteményeket hajigáló Zsúrkocsira emlékeztet, Kenyérpirító beütéssel. Távolról támad és meglepetéseket okoz: egyszerre akár többet is. Nyíllal, dárdával és lándzsával is tud menni, ez megint a Zsúrkocsi sokoldalúságára vall.

Necromancer: csak egy szagos viselhet el ennyi hullaszagot. A Pelenkázónak szédületes dumája tud lenni és még a holtakról is ledumálja az alsóneműt és ráveszi őket, hogy tagadják meg atyjukat és irtsák a többi undeadet. Ez a maximalizmus, hogy minden útjába kerülő teremtményből képes vagy golemet vagy csontvázat csinálni, Fejőgép a kiegészítője….

A teljes cikk itt olvasható: http://butorhoroszkop.hu/a-diablo-ii-es-a-butorhoroszkop/


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához