LFG.HU

taverna
BePe
játékokCimkek

“Mert csak az erőszak, mindig. Az izgalom meg az adrenalin. Meg a zseton. Temérdek zseton.

Kihasználva a jogi kiskaput, ami alapján a zöldségeknek nincsenek jogaik, a szervezők zöldségharcosokat kerítettek távoli, barbár vidékekről, hogy gyönyörködhessünk öldöklő küzdelmükben, és hogy ítéletünkkel akár a halálba is küldhessük őket alkalomadtán. Hogy meglegyen a megfelelő kötődés, zsetonban fogadhatunk is a gladiátorok győzelmére. Természetesen minél nagyobb eredményekkel büszkélkedhet a harcizöldség, annál kisebb a várható bevétel győzelem esetén, Emellett személyes kedvencünket – szintén némi zseton fejében – fejleszthetjük is, ami csak előszörre tűnik pénzkidobásnak, hiszen egy igazi favorit sokáig hasznot fog hajtani… egészen addig, amíg nem jön egy új kihívó, egy új esélyes, hogy újrarendezze a nyerési esélyeket.

Jó játékot!”

A játék első verziója 2006 nyarán indult útjára, most, lassan 5 évvel később ismét feltámadnak az elhullott zöldségek, hogy mutáns társaikkal együtt meghódítsák a játékosok szívét.

A Szecskavágókban naponta kétszer van harc, reggel és este 8 órakor, mindig a következő harcra lehet csak fogadni (5, 10, 20 és 50 zseton értékben). Fogadásnál lehetőség van arra, hogy dönts arról, hogy a vesztes életben maradjon-e, vagy kerüljön a Szent Salátába. (Itt a fogadások mértékétől függ, hogy a harc után a tömeg mit követeljen a nyertestől.)

A megnyert zsetonokból jelenleg a harcosokat fejleszteni illetve feltámasztani lehet, hosszabb távon tervezzük a zöldségek szponzorálási lehetőségét is, amelyek küzdelmei után a mecénás fix zsetont vagy százalékot kaphat.

Minden 50. Facebook-os rajongó (és megosztó) után egy új harcossal bővítjük a ligát, minden 150. után egy új zöldségtípust hozunk be a játékba, illetve minden héten a Facebook csoport követői közül egyvalaki egy nagy marék zseton tulajdonosa lehet.

A program Lintabá keze nyomán nyerte el mostani formáját, a szövegek jelentős részét SzodasLova írta. A képekért köszönet a következő alkotóknak: Fonai-Szabó Zsuzsanna, Gosztola Edit, Papp Norbert, Kovács Péter. (Ha esetleg valakinek kedve van új rajzokkal kiegészíteni a Szecskavágók képtárát, akkor küldje be a rajzát és egy zöldséget saját maga nevezhet el.)

Ezúton is hálás köszönetem mindegyikőjüknek!

Kattints a képre a játékba lépéshez

Jó játékot, drukkolást és bőséges zseton-nyereményeket kívánok a készítők nevében :)


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához