LFG.HU

mandala
humorkaCimkek

1. Ha úgy néz ki, hogy megölted a szörnyet, soha ne nézd meg, tényleg halott-e.
2. Ha rájössz, hogy a házad egy régi temetõre épült, vagy templom volt ahol fekete miséket tartottak, vagy régi lakói megõrültek, vagy öngyilkosságot követtek el, vagy borzalmas módon haltak meg, vagy nekrofil, esetleg satáni szeánszokat tartottak, azonnal tûnj el onnan.
3. Soha ne olvass fel hangosan démonidézésrõl szóló könyveket, még poénból se.
4. Ne keresd az alagsort, fõleg, ha abban a pillanatban ment ki a villany.
5. Ha a gyereked latinul vagy más nyelven szólal meg, melyet nem ismerhet, vagy különleges hangokat ad ki, lõdd le egybõl! Hosszú távon megmenekülsz a bajba jutástól. Megjegyzés: nem biztos, hogy hamar meghal, szóval készülj fel.
6. Ha a barátaid bulit szerveznek a város öreg, elhagyatott palotájában, ne fogócskázzatok. Fõleg ne, ha mindenki a párjával megy és te vagy az egyetlen, aki nem visz magával senkit. És ha te vagy a banda bohóca, megírhatod a végrendeleted, mert te fogod az autót vezetni arra a helyre.
7. Egy alaptörvény: ne játsz kirakós játékokkal, amelyek ajtót nyitnak a Pokolba.
8. Ne állj soha egy sír, sírkõ, kripta, mauzóleum, vagy halottak lekóhelye elõtt, alatt, mögött, felett, vagy bárhol a közelében.
9. Ha a hang forrása után kutatsz, hogy megtudd, vajon csak a macska volt-e, azonnal hagyd el a szobádat, ha kedves az életed.
10. Ha egy készülék magától mûködésbe lép, tûnj el.

11. Ne vegyél el (még kölcsön sem) semmit a halottaktól.
12. Ne próbálkozz a DNS technológia kombinálgatásával, csak ha tudod, hogy mit csinálsz.
13. Ha a szörny elõl menekülsz, várható, hogy elgáncsolódsz és legalább kétszer elesel, ha nõ vagy többször. Jegyezd meg, bár még távolinak tûnik a szörny, elég gyorsan mozog ahhoz, hogy elkapjon.
14. Ha a barátaid hirtelen megváltoznak, például sziszegnek, a vér megbûvöli õket, dülledt a szemük, megnõtt a szõrük, stb., akkor menj el onnan, amilyen gyorsan csak lehet.
15. Tartsd távol magad az olyan helyektõl, mint: Amityville, Elm Street, Transylvania, Nilbog (Isten segítsen neked, ha megtalálod), a Bermuda Háromszög, vagy bármely más kis falucska Maine vagy Massachusetts államban.
16. Ha az autód éjzsaka leáll, mert kifogyott a benzin, ne menj az elsõ közeli kivilágított házba, hogy segítségért telefonálj.
17. Vigyázz az olyan alakokkal, akik láncfûrészt, szögbelövõpisztolyt, sövényvágót, elektromoskést, fûnyírót, fáklyát, forrasztópálkát, kötelet, és egyéb gyomláló készüléket tartanak maguknál.
18. Figyelmesen hallgasd a soundtrack-eket, és szentelj figyelmet a közönségnek, sokkal intelligensebbek, mint azt hinnéd.
19. Soha, soha, SOHA ne próbálj meg kommunikálni valami nyálkás dologgal, azzal az érvvel, hogy “olyan sok dolog van, amit tanulhatnánk tõlük”.
20. Ne viccelõdj, vagy játssz döglött dolgokkal.

21. Ha egy kihalt városra bukkansz, az csak látszólag üres. Vedd a cókmókod és lépj le onnan.
22. Ha a közelben meteor csapódik be, költözz el.
23. Ha valami gonosz üldöz téged, tartsd emlékezetedben hogy, ha beszállsz az autódba, csak többszöri indításra fog beindulni.
24. Ha egy templomnak látszó házba lépsz, hogy segítséget kérj és a kereszt véletlenül lefelé van fordítva, fordulj meg és menj ki onnan, mert kívül biztonságosabb.
25. Ha az egyedüli szerencsések közé kerülsz, és te vagy a filmben az egyedüli túlélõ, soha, SOHA ne szerepelj a folytatásban, mert ha megteszed, a folytatás elsõ öt percében feldobod a bakancsot.
26. Soha ne szeretkezz egy újonnan renovált nyári kempingben.
27. Ha erõs fényeket látsz, még nem biztos, hogy megmenekültél.
28. Ha emberek érkeznek, ne számíts rájuk, mint egyetlen menekülési lehetõségre. Különösen meglepetés érhet, ha rájösz, azért olyan lassúak, mert egyes pontokon le van nyúzva róluk a bõr.
29. Semmi esetre se tegyél meg semmit, ha valaki azt mondja: nem mered.
30. Ha kis gyerekek csapata nagyobb hatalommal rendelkezik, mint a körülöttük levõ felnõttek, vigyázz. Ha titkolódzó kis csoportokba rendezõdnek nem mutatnak érdeklõdést, csupán rosszindulatot az idõsebbek irányába, hatalomvágyat, és a templom közelében gyülekeznek, egybõl hagyd el a várost. Ha mégis maradsz, épülj be gyerekként közéjük, bár akkor is meg fognak ölni, hiszen alsóbbrendû vagy.

31. Ha bármely állat, akár Madár, Piranha, Pók, stb. elkezd különösen viselkedni, hívd a hatóságokat, tûnj el a városból, és ne próbálj meg azokkal a tudósokkal beszélni, akik azokkal az állatfajtákkal kísérleteztek.
32. Bármit is teszel, SOHA NE tarts macskát, kutyát, hörcsögöt, vagy bármilyen más háziállatot. Ha nem bírod ki, és mégis tartasz, SOHA NE téveszd szem elõl egy másodpercre sem.
33. Ha egy ismeretlen bolygón landolsz és tojás formájú tárgyakat találsz, hagyd ott õket.
34. Ha az ûrhajó legénysége közül valakinek a testén ismeretlen parazitát találsz (amely valószínüleg átvette az irányítást), ne tartsd vissza az ûrhajón. A fickó már úgyis csak kutyaeledel.
35. Ha egy ismeretlen idegen faj üldöz, hogy átvegyék tested felett a hatalmat, soha ne indulj el megkeresni az ûrhajó macskáját.
36. SOHA, soha ne menj a padlásszobába, vécére, az alagsorba, a pajtába, a sötét sikátorba, BÁRHOVA, ahol sötét van, rejtekhelyekre, fák sûrûjébe, vagy egy tó közelébe.
37. Ha valaki fontos személy megmondja, hogy mit vagy mit ne tegyél (pl. NE aludj el, NE hagyj el, NE keresd a láncfûrész-forgató-pszichopata-gyilkost), az érdekedben halgass rá, különben az események másképp alakulnak.
38. Ha elveszted néhány testrészedet, ne csüggedj. Cseréld ki õket különbözõ fegyverekre: puska, láncfûrész, szigony, stb.
39. Ha éppen a fõszörnnyel kell megküzdened, jó ötlet valami védelmet találnod, mert akármennyi lõszered is van, az utolsó pillanatban ki fog fogyni a fegyverbõl (kivéve, ha a neved Ash, ebben az esetben, nem kell újratöltened).
40. Ha a hús-evõ zombik megsebzettek, felejts el minden reményt, mert elõbb vagy utóbb, akármennyi antibiotikumot szedtél is be, te is egy leszel közülük.

41. Ne nyisd ki a bezárt ajtót, fõleg ne, ha kaparászást, súlyos légzést, vagy más furcsa zajt hallasz odaátról.
42. Ha nõ vagy, soha ne mutasd meg a melled, mert a könnyû kis nõcskék általában könnyû áldozatok.
43. Soha ne kempingezz vagy építs házat indián temetõ helyén.
44. Mindig kérdezd meg, hogy az a ház, ami eladó, miért olyan olcsó.
45. Ha a telefon bedöglött, és hangokat hallasz a lépcsõk felõl, ne akard megnézni, ki a “vendéged”. Pucolj onnan. Kivéve, ha meg akarsz halni!!
46. Soha ne kapd fel a telefont, hogy segítséget hívj, mert valószínû, a telefonvonal halott, és az utolsó dolog, amit látni fogsz az a szörny, vagy egy közeledõ éles szerszám.
47. A kutyád tud vigyázni magára…
48. A feleséged…
49. És a gyerekeid is.
50. Az önfeláldozás rossz ötlet, mert a személy, akit megmentettél ígyis-úgyis meg fog halni.

51. NE MENJ BE a sötétszobába.
52. Ha férfi vagy, gyere ki onnan amilyen gyorsan csak lehet! Az egyedüli, aki megmenekülhet csak nõ lehet.
53. Soha ne fürödj, fõleg ha egyedül vagy a házban.
54. A szkeptikusok mindig valami borzalmas, csúnya halállal halnak meg. Légy hívõ.

55. Ha nem te vagy a fõszereplõ, az öngyilkosság a gyorsabb és könnyebb út.
56. Ha a szörny a kezedben tartott fegyvercsõ végén áll, azonnal lõdd bele az egész tárat a fejébe.
57. Soha ne legyél jelen egy sikeres démon/ördög/szörny sikeres megidézése elõtt, közben és utána bármikor.
58. Ne érezz lelkisimeretfurdalást.
59. Ha el akarsz futni, mindig a buszra szállj fel. Ha az autóba ülsz a szörny ott fog várni a hátsó ülésen. Ha repülõt, vagy hajót választasz, a szörnyek elpusztítják azt. Ha pedig a vonatra szállsz fel, elõtte sötét föld alatti alagutakon kell átmenned.
60. Ha gyerek vagy, ne pánikolj! A szörnyek csak a kanos tiniket támadják meg. Gyerekeket különben sem ölhetnek meg a filmvásznon, csak a megszállottakat. Szóval nyugi!

61. Ha meglátod valamelyik szerettedet, akirõl tudod, hogy halott, FUSS EL! Sokan nem akarják elfogadni a tényt, de emlékezz: mindig vehetsz egy kiskutyát, lehetnek még gyerekeid, és mindig szerezhetsz új hitvest magadnak.
62. Ha a szörnyet péppé verted és biztos vagy benne, hogy megdöglött, vedd a fáradtságot és darabold fel, égesd el, edd meg, robbantsd fel, vagy másképp pusztítsd el.
63. Ha szörny üldöz és találkozol egy barátoddal, aki megkérdezi “mi történt?”, ne állj meg, hogy elmeséld, inkább mondd neki, hogy fusson utánad, ha kedves az élete. Ha tényleg a barátod, követni fog, ha nem, az az õ baja.
64. Ha jó kutya vagy, 50-50 százalék az esélye, hogy életben maradsz. Jó kutyák csak akkor halnak meg, ha ráugranak a szörnyre, hogy megvédjék gazdájukat. Harapd meg a kezet, amely étket ád, és rohanj el!
65. Ha rossz kutya vagy, meg KELL halnod a film végére. De elõtte ölj meg mindenkit, akivel találkozol, kivéve az ex-gazdádat, aki elõl mindig kitérni kényszerülsz.
66. Ha macska vagy, rejtõzz el és imádkozz, hogy a szörnyek ne akarjanak megenni, a katolikus inkvizítorok ne nézzenek egy boszorkány rokonának és megégessenek, és/vagy a kanos tinik ne dobjanak le egy szikla tetejérõl, hogy lássák, a talpadra érkezel-e.
67. Ha madár vagy, GRATULÁLOK! Az embereid fognak gyõzni és uralkodni végül (de elõbb menekülj meg a $%^& kalitkádból!).
68. Ha találsz egy fegyvert (pl. szigonypuska, lángszóró, konzervnyitó), VEDD FEL! Mert ha nem teszed meg, a szörny fogja magához venni, és elõbb vagy utóbb, de használva lesz! Inkább te használd, mint a szöny.
69. Ha egy csomó zombit találsz, akik az élõkbõl lakmároznak, NYÍRD KI MAGAD! Mert nincs annál borzalmasabb, mint amikor élve esznek meg.
70. Ha egy szörnnyel harcolsz, használj tüzet, elektromosságot, savat, ha lehetséges. Legjobb, ha az összeset egyszerre használod. És végül egy atombombát.

71. Ne szexelj soha, ha tudod, hogy a gyilkos a közelben ólálkodik, vagy egy szörny üldöz.
72. Ne cselekedj semmit “Isten nevében”.
73. Ha elkapod a fõcímzenét, tudni fogod, hogy a szörny a közelben van.
74. Ha a kocsid nekirohan egy fának, vedd a fáradtságot, hogy megtedd azt az öt kilómétert a városig.
75. Ne akarj éjszakai mûszakban dolgozni.

76. Soha ne próbálj meg kiolvasztani semmilyen lényt, ami a jégbe fagyva vészelt át évszázadokat.
77. Ne robbants atombombát a sivatagban, ahol ismeretlen fajtájú rovarok csak arra várnak, hogy mutáció során hatalmasra nõhessenek.
78. Soha ne edd meg a halott szörny szívét.
79. Ha a szüleidet egy tömeggyilkos közvetlenül azután ölte meg, miután megszülettél, nagy az esély rá, hogy visszatér a sírjából, hogy téged is megöljön.
80. Ne nyúlj olyan dolgokhoz, melyekrõl nem tudod, hogy mik azok. Ha hozzáérsz, vagy démonokat fog megidézni, vagy egy másik világba teleportál téged.

81. Ne fogadj el ételt vagy italt idegenektõl, vagy új emberektõl a városban.
82. Ne jelentkezz önként semmilyen kísérletre!
83. Mindig légy a halk, meghúzódó, unpopuláris lányokkal kedves az iskolában.
84. Dobd ki azt a TV-t, amely lélegzik, vagy amelyben saját magadat látod különös dolgok végzése közben.
85. Ha furcsa sebhelyet, forradást, tetoválást találsz magadon — elveszett vagy!!!!
86. Ha egy gyilkos, teremtmény, démon, vagy más undorító lény családi neve megegyezik a tiedével, azonnal változtass nevet. Egyébként te leszel a legújabb megtestesülése.
87. Soha ne menj vissza semmiért, amit elvesztettél.
88. Ne kötekedj senkivel. Mert késõbb vagy kivételes erõre kap, vagy pszichopatává válik.
89. Minden mítosznak és legendának alapja van…
90. Ha tudod, hogy van egy bolygó, tele savas vérû teremtményekkel, nem jó ötlet odamenni, hogy megpróbálj egyetlen példányt elcsalni, hogy vizsgálat alá vehessék. Ez képtelenség.

91. Ha leküldöd a szomszédodat, nézze meg, mi az a zaj a pincében, és pár perc múlva nem hallasz róla, akkor ne menj utána, mert halott.
92. Ha értékes az életed, maradj szûz.
93. Soha ne próbálj megölni egy szörnyet ugyanazon a módon, melyen egyszer már megpróbálták kinyírni.
94. Ha érdekesen érzed magad, és nõni kezd a szõröd, lõdd fejbe magad egy ezüst pisztolygolyóval. (Elég egyszer! :))
95. Ha egy házba/szobába lépsz, elõször MINDIG a villanyt próbáld meg felkapcsolni.
96. Ha egy házba/szobába lépsz, SOHA ne próbáld meg felkapcsolni a villanyt. Bújj el a sötétben és maradj csöndben.
97. Ne engedd a gyerekeidet tévé közelébe, olvasni õsi könyveket, vagy játszani kirakós, vagy irányíthatatlan játékokkal.
98. Ne költözz teljesen számítógép által vezérelt lakásba. Kivéve, ha Bill Gates-nek hívnak.
99. Ne egyél olyan pundingot, melybe éppen egy fül esett bele.

100. És SOHA, SOHA ne kérdezd meg, mikor lesz frissítés az oldalamon. :)


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.extra.hu/horrors/]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához