LFG.HU

chomy
ismertetőCimkek

A D&D 4. kiadásának “Essentials” termékvonala 2010 második felében jelent meg. Sok kérdés (kétség?) és várakozás előzte meg. A legtöbben arra számítottak, hogy a 4. kiadás alig több, mint két éves életciklusa máris véget ért, és jön az új, hibajavított kiadás (rókabőr).

Az eredmény végül másnak bizonyult, de hogy pontosan mi is, az sokszor még a rendszeres 4E-játékosoknak sem tiszta – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a mai napig felmerülnek alapvető kérdések az Essentials-szel kapcsolatban külföldi fórumokon, és az lfg.hu D&D topikjában is.

Az alábbi prezentáció ennek az apropóján született. A május 21-én megrendezett “Hősök Hajnala” D&D-találkozón terveztem előadni, de a körülmények közbeszóltak: kifutottunk az időből, így lemondtam a lehetőségről a közös beszélgetések javára.

Utólag jelezték néhányan, hogy érdekelné őket az előadás. A kommentár így lemarad, de remélem érthető és élvezhető marad. A megtekintést teljes képernyőn javaslom. (A prezentációban a More – Fullscreen pontban állítható be.)


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához