LFG.HU

Tom Slayer
humorkaCimkek

(Az alábbi iromány az Egyesült Államokban tevékenykedő, fegyvertartást
ellenző szervezetek sajátságos propagandáját hivatott parodizálni. )

Barátaim,

Semmi sem háborít fel jobban, mint a bárhol szabadon beszerezhető, életveszélyes autók. Ideje tennünk valamit – ártatlan emberek, gyermekek esnek napról-napra áldozatául ezeknek a gyilkos gépezeteknek.

Vessetek csak egy pillantást az újságok hasábjaira! Külön rovatokban népszerűsítik, kínálják eladásra az autókat! Sokat kereskedelmi engedéllyel nem rendelkező magánszemélyek árulnak!

Ennek véget kell vetnünk. Istennek hála, kormányunk kész megtenni a biztonságunk érdekében a szükséges lépéseket. Számoljunk le a mohó és lélektelen gépjármű-lobbival!

Olyan valaki szól hozzátok, barátaim, akit már rángattak ki autóroncsból. Túl sok autóbalesetet láttam már, elhihetitek. Kérdezzétek meg bármelyik rendőrt, tűzoltót, mentőorvost, ők napról-napra tanúi ennek a vérengzésnek.

Vessünk véget az őrületnek.

Tegyünk meg ennyit gyermekeink jövőjéért.

ÉLETVESZÉLYES GÉPJÁRMŰVEK:

Tudta Ön, hogy az Államokban az FBI felmérései szerint gépjárműveket használtak az autós lövöldözések 100%-ánál?

Tudta Ön, hogy az autóbalesetek és gázolások 28.000 életet követelnek évente? Ez két év alatt meghaladja az EGÉSZ Vietnámi Háborúban elesett amerikai katonák számát!

Tudta Ön, hogy NINCSEN államilag kötelező várakozási idő egy autómobil vásárlásánál? Ráadásul havonta ANNYIT vásárolhatunk, amennyit nem szégyelünk?

Tudta Ön, hogy a “támadó” gépjárművek behozatala MÉG MINDIG LEGÁLIS ebben az országban? Ezek az emberi élet kioltására alkalmas támadó-eszközök akár 6-hengernél is többel rendelkezhetnek, és 200km/h sebességre (vagy még többre) is képesek, gyakorlatilag teljesen feleslegesen?

Tudta Ön, hogy NINCSENEK korlátozások a TELJESEN AUTOMATA sebességváltókra? Ezeket a sebességváltókat bűnözők és gengszterek nagy előszeretettel használják!

Tudta Ön, hogy egyes államokban NINCS bűnügyi háttér ellenőrzése autó vásárlása előtt? Csak besétál bármelyik csillogó szalonba, és ha éppen pénze is akad, egyetlen aláírással akár egy alacsony fogasztású, speciális szubkompakt model vásárolhat, “rövid-kipufogóval”?

VESSÜNK VÉGET A VÉRONTÁSNAK! LEGYEN AZ UTCA ÚJRA A MIÉNK!

Nem ülünk többé ölbetett kézzel, nem nézzük végig, hogy az emberi életet semmibe vevő fiatalok karambolozzanak és megöljék egymást. Ne hagyjuk, hogy egyetlen ártatlan járókelőt is egy uralmát vesztett, ámokfutó sofőr eltiporjon. Hála Istennek létezik egy szervezet, amely a gépjárművek szabályozásának és betiltásának szenteli erejét:

az AUTÓMOBIL ELLENŐRZŐ TÁRSASÁG

Célkitűzéseink napnál is világosabbak:

1) Legalább 7-nap várakozási idő gépjárművek vásárlása után,
2) A “támadó-gépjárművek” teljes betiltása,
3) A speciális, rövid kipufogójú, szubkompakt modelek teljes betiltása,
4) És úgy mellesleg az összes gépjármű betiltása.

Hadd mutassam be szóvivőnkent, Sarah Brainless-t:

Sarah: “Ismertétek a drága férjemet, Jimet. Amikor merényletet kíséreltek meg az Elnök ellen, Jimet fején találta egy fékevesztett autómobil…és…(szipogás)…szóval…(szepegés) azóta már nem a régi… (szipogás, szepegés, orrfújás). Ezért életem hátralevő részét annak szentelem, hogy betiltsák ezt a gonosz eszközt, az autót. Tudom, hogy vannak olyan csoportusolások, akik megpróbálják majd gátolni erőfeszítéseimet. Ezek az őrültek legszivesebben minden garázsban egy autót látnának! …és maguk a Halálkereskedők, a Három Nagy gyártócég is…″

Mindannyian tudjuk, hogy az ilyen csoportok tagjai azt hangoztatják, hogy minden állampolgárnak alkotmányos joga az utazás. Én vitatnám ezt a jogot – ha elolvasnák az Alkotmány második mellékletét, ahogyan MI tesszük, világossá válna, hogy alapító atyáink azt szerették volna, hogy csak a SZERVEZETT POLGÁRI MILICIA utazhasson…a szabad utazás joga tehát nem szerepel individuális jogként!

Ha csatlakozik AUTÓMOBIL ELLENŐRZŐ TÁRSASÁG-hoz, a következőket küldjük Önnek:

- Egy csinos kis kitűzőt, ami egy pirossal áthúzott gépjárművet ábrázol.

- Tényszerű listát azon érvek megcáfolására, melyeket az autók-tartása mellett pártoskodók felhoznak.

- Előfizetést az “Egy Hengerrel Kevesebbet Mindenkinek” magazinra, mely az AET célkitűzéseinek ad hangot.
- Egy helyes lökhárítóra ragasztható matricát, amin a “Ezt az autót be kéne tiltani” felirat szerepel.
Hívja most a 1-800-TILT-AUTÓ telefonszámot.
Nem árt, ha kéznél lesz a hitelkártyája.

Forrás: GunsSaveLives Internet Discussion List
http://www.wizard.net/~kc/policy.html


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához