LFG.HU

strato
ismertetőCimkek

Gatling GearsA shoot ’em up műfaj mintha mostanában reneszánszát élné, ahogy egyre több játékfejlesztő fordul a casual játékok készítése felé. Nem is csoda, mert a műfajt jellemző viszonylag egyszerű játékmenet a mai grafikai motorok támogatásával nagyon látványos és élvezetes játékokat tud eredményezni. A Gatling Gears egy kiváló példa erre.

A játékot a Vanguard Games fejlesztette, és Xbox LIVE Arcade-en, PlayStation Networkön, és PC-n lehet játszani vele. Érdekessége, hogy ugyanabban az ipari forradalom korát idéző, Mistbound nevű világban játszódik, amiben a cég stratégiai játéka, a Greed Corp is.

A címszereplő gatling gear nem más, mint egy forgócsövű géppuskával felszerelt gépesített lépegető. A játékban, ha a történeti módban játsszunk, Max Brawley, nyugalmazott gatling gear pilóta szerepébe pottyanunk bele. Ő és (ha ketten játszunk) unokahúga megtorló útra indulnak, amikor a Birodalom, nyersanyagéhségének enyhítése végett, túl messzire megy a pusztításban. Persze a lépegetőiket nem hagyják otthon.

A Vanguard Games az Electronic Arts új digitális játékterjesztő platformját, az Origint választotta elsődlegesnek a játék kiadásához, így bár Steamen is megvásárolható, a játék futtatásához szükség van egy Origin fiókra is.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához