LFG.HU

elGabor
RPGCimkek

16 oldal, kalandmodul 5–7. szintű kalandozóknak.

A Szolón szerinti időszámítás 3995. év nyarának végéhez közeledve az **Arx** Legfelsőbb Szinódusa #3775 számmal sorszámozva szűkszavú közleményt adott ki:

*** *** *** A Princípium nevében! Az **Arx** ezennel megállapítja, hogy Megakrátész, Akrászia ura alapvető filozófiai elveket hágott át városa kormányzása során, és tévelygéseit többszöri határozott felszólítás után sem volt hajlandó korrigálni. Ezért az **Arx** Legfelsőbb Szinódusa Megakrátészre és megátalkodott bűnbandájára tizenegy igen és tíz nem szavazat alapján HALÁLOS ítéletet szabott ki, valamint további rendelkezések meghozataláig elrendelte Megakrátész mindennemű ingó és ingatlan vagyonának, így Akrászia városának lefoglalását és zár alá helyezését. Az ítélet végleges és azonnal végrehajtandó. Az intézkedések mielőbbi és hatékony foganatosítása érdekében az **Arx** megfelelően kiképzett szakértőkből álló delegációt küldött Akrászia városába. *** *** ***

Nem sokkal később válogatott lovakon egy kisebb csapat hagyta el Propyla városát.
A lovasok a Délión felé vezető forgalmas kereskedőútról letérő, kisebb forgalmú útvonalon délnyugatnak, Akrászia városának fordultak.

 

A Véletlen Találkozások I. szerepjátékos találkozón lejátszott kalandmodul Akrászia városának leírásával kiegészített, a versenyen használt példakaraktereket és futurisztikus eszközöket is tartalmazó kiadása.

A Princípium Nevében! — letöltés (3,5 + 3,5 MB PDF)

( http://fomalhaut.lfg.hu/2011/09/17/a-principium-neveben/ )

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához