LFG.HU

strato
hírekCimkek

Humble Frozen Synapse BundleA Humble Bundle nevű kezdeményezés már több éves sikeres múltra tekint vissza. Időről időre összeválogatnak néhány kiváló indie játékot, és egy csomagban kínálják őket megvételre egészen pontosan annyi pénzért, amennyit a kedves vásárlónak megér (de legalább egy centért).

Éppen most tették közzé a következő ajánlatukat. Bár a csomag ezúttal csak egy játékot tartalmaz, az egy igazán jóra sikeredett csemege az idei játékkínálatból. A Frozen Synapse-ról van szó, mely egy körökre osztott felülnézeti taktikai játék egyedi grafikával, tervezéses játékmenettel és nagyon jó zenével.
Rendes körülmények között többet kellene fizetnünk érte 20 dollárnál (bár az igaz, hogy ezért a pénzért két példányt kapunk), de most csupán pár dollárért vagy akár centért a miénk lehet, és ráadásként a játék kiváló soundtrackjét is megkapjuk.

Fontos még tudni, hogy a legutóbbi Humble Bundle esetében sikeresnek bizonyult ötletet most is bevetették, mi szerint, ha legalább az aktuális átlagát fizetjük annak, amit a többi játékos már kifizetett a játékért, akkor megkapjuk egy korábbi csomag teljes tartalmát is. Ez a bónusz pakk most a Humble Frozenbyte Bundle, mely többek között magába foglalja a legutóbbi cikkemben szereplő Trine-t, és az abban említett Shadowgrounds című játékot (és azok soundtrackjeit) is.
Érdemes tehát sietni, mert a jelenlegi ~5 dolláros átlagár feljebb szökhet az alatt a 14 nap alatt, amíg az ajánat él, és hát az ember ritkán kapja meg a pénze értékének több mint tízszeresét.

A játékok DRM mentesek, és vásárlás után a nagy részükhöz kérhetünk kódot, mellyel a Desurán és/vagy a Steamen is aktiválhatjuk őket.

A cikk végén illő megjegyezni azt is, hogy a felajánlott pénz egy részét a Humble Bundle szervezői az indie fejlesztőket támogató Electronic Frontier Foundationnek adják, egy másik részét pedig jótékony célokra fordítják (Child’s Play). Vásárláskor eldönthetjük, hogy ők és a fejlesztők milyen arányban részesüljenek a pénzünkből.

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához