LFG.HU

CikkBot
eseményekCimkek

Komoly Samu ismét visszatér – győzni jön, meg pusztítani. A sorozat hagyományaihoz hűen, a játékosok egy 22. századi izomagyú állat, Sam „Serious” Stone bőrébe bújva darálhatnak majd hordákban támadó ellenfeleket. A készítők szerint a Serious Sam 3 a sorozat első részének előzményeit dolgozza fel. Valószínűleg kevesen emlékeznek a sztorira, de összefoglalva: egy agresszív idegen faj, élén a Mental nevű, klasszikus papírmasé főgonosszal, pár ezer év távollét után visszatér a Földre és jól leigázza. Sam barátunkat meg visszaküldik az időben, hogy inkább még azelőtt tegyen rendet, hogy beütne a krach.
A helyszínek között van egyiptomi sivatag és nagyvárosi utca, az ellenfelek között klasszikus bombakezű, fejetlen pasas és csápos helikopter is. A kampányt a készítők ezúttal kifejezetten a csapatos hentelésre hegyezték ki, osztott képernyőn legfeljebb négyen, hálózatban tizenhatan is irthatjuk majd az ellent egyszerre. A játékmenet szintén a korábbi részekből ismerős „bepogózok a mordállyal, azt’ ami szembejön, karajra bontom” sémát követi.
Ismerve a sorozat komolyságát, a történet mélységét, a teljesen hihető karaktereket és ellenfeleket, illetve a tényt, hogy a fenti erények közül a Serious Sam játékok szerencsére egyikkel sem rendelkeznek, az önfeledt szórakozás mindenesetre garantált.

Platform: Playstation 3, Xbox360, PC
Műfaj: FPS
Kiadó: Devolver Digital
Fejlesztő: Croteam

http://www.serioussam.com/

Kép

 

Launch trailer:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához