LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A Snowblind Studios-t eddig leginkább kisebb-nagyobb konzol címek fejlesztőjeként ismerhettük meg, ehhez képest az első PC platformra is megjelenő játékuk rögtön elég magasra teszi a lécet. A War in the North alcímet viselő játék ugyanis a Gyűrűk Ura univerzumban játszódik, és a fejlesztők nem titkolt célja, hogy az utóbbi időben kissé megtorpant frencsájznak új lendületet adjanak.

A War in the North olyan – a könyv sztorijától független – történetszálon vezeti végig a játékost, amely több ponton is kapcsolódik az eredeti történethez; ennek megfelelően a játékosok menet közben ismerős helyszíneket járhatnak be, és találkozhatnak például Gandalffal, Elronddal, vagy Aragornnal is. A játékot a fejlesztők a háromszemélyes kooperatív módra hegyezték ki, de a kampány egyedül is végigjátszható – a választható karakterek a jól bejáratott toposzoknak megfelelően a dúnadán kósza, a törpe harcos, és az elf mágus lesznek.
Fontos plusz információ lehet még, hogy az USA-ban a játék „M” azaz „felnőtteknek szóló” besorolást kapott, állítólag a harci jelenetek brutalitása és véressége miatt.

Platform: Playstation3, Xbox360, PC
Műfaj: RPG
Kiadó: Warner Bros. Interactive Entertainment
Fejlesztő: Snowblind Studios

https://www.warnerbros.com/landing/

Kép


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához