LFG.HU

Narmor
hírekCimkek

Amikor a Bioware-nél megálmodták a Dragon Age: Originst, talán még ők sem gondolták, hogy mit indítanak el játékukkal: kijött két PC/konzol játék tömérdek kiegészítővel plusz készül a harmadik, két regény (szintén egy készülő harmadikkal), egy sikeres asztali szerepjáték (meg kiegészítői), képregény, akció figurák, egy készülő anime, és most, íme, itt az új Dragon Age webes sorozat. A Dragon Age: Redemption.

Az október 11.-én debütált webes sorozat írója és főszereplője Felicia Day, akit a közönség már ismerhet a The Guild kapcsán, rendezője pedig Peter Winther. A film központi karaktere a Tallis nevű elf orgyilkos (a vadonatúj Mark of The Assassin DLC-ben találkozhatunk még vele), aki egy Qunari varázslót üldöz, s akihez csatlakozik küldetése során Cairn, a templomos, és Josmael, az elf mágus.

A sorozaton meglátszik, hogy nem egy sokmilliós hollywoodi szuperprodukció, de még csak nem is egy televíziós sorozat, ám azért nem lehet nem észrevenni, hogy az alkotók és a színészek is igyekeznek a legjobbat nyújtani, próbálják visszaadni a játék, s egyben a világ hangulatát is.

A hatrészes sorozatból eddig két részt tekinthettünk meg, de ez alapján is már bátran merem ajánlani a DA rajongóknak, s azoknak is, akik bár nem ismerik a játékot, de vágynak némi könnyed kikapcsolódásra. Egy rész tíz perc sincs, szóval bármikor megtekinthetjük, munkahelyen ülve, ebédet fogyasztva, egyetemen/iskolában két óra között, vagy épp tömegközlekedésen utazva.

S ki tudja, mi jön még, egy-két éven belül talán egy igazi Dragon Age filmet is kapunk…

Első rész:

Második rész:

 

A főhősnő:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához