LFG.HU

strato
hírekCimkek

Humble Voxatron DebutA Humble Bundle legújabb akciója rendhagyó nevet visel, mivel a “csomag” most a Voxatron című játék megjelenésével van összekötve. A csomag szót azért tettem idézőjelbe, mert amikor az akciót kihirdették, még csak erről az egy játékról volt szó. Persze jó szokásukhoz híven egy nappal később hozzácsaptak még két indie játékot, amit akkor kap meg az ember, ha az eddigi ajánlatok átlagánál többet ad a (most már idézőjelek nélküli) csomagért.

A Voxatron egy voxeles világban játszódó akció/kaland játék. Az ellenfelek és a környezet rombolható, azaz kockákra bontható a megfelelő eszközökkel, de építeni is hasonló gyorsasággal lehet, ha megtaláljuk a módját.

A játék 15 dollárba kerül majd, ha a végleges verziója megjelenik. Jelenleg az alfa verziót kapja meg az, aki akár csak egy centet fizet a Humble Bundle oldalán érte. Így végül is a belső alfa tesztből a nyilvános béta teszt fázisába lépett a játék. A későbbi verziókat természetesen ingyenes frissítésként kapjuk meg a megvásárolt példányunkhoz.

A játék tartalmaz egy pályakészítőt is. Ha valaki kreatív energiákat akar lekötni, akkor ezzel megteheti, és a jobban sikerült pályákat megoszthatja a többi játékossal. A fejlesztő Lexaloffe Games tervezi, hogy a jövőben egy szörnyszerkesztőt is kiad majd a játékhoz.

A másik két játék a nemrég megjelent The Binding of Isaac és a szintén idei Blocks That Matter. Az előbbi egy elég érdekes hangvételű, Zeldához hasonlító játék, az utóbbi pedig egy logikai platform játék, melyben a két ihletadó játékdesignernek, Alekszejnek (a Tetris atyjának) és Markusnak (a Minecraft kiötlőjének) kell segítenünk.

Ezeket a játékokat (és zenei albumukat) akkor kapjuk meg a Voxatron mellé, ha az átlagos vételi árnál többet ajánlunk, ami jelenleg még 5 Dollár alatt van. Az akció még több, mint 10 napig tart, de ha tetszenek a játékok, érdemes minél előbb beruházni, mert az átlagár szépen lassan felfelé vándorol.

A csomaghoz a megvásárlás után ezúttal is kérhető Steam kulcs, mellyel jelenleg a két bónusz játékot aktiválhatjuk.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához