LFG.HU

BePe
hírekCimkek

Az LFG.HU első éves fennállásának közeledtével, kísérleti jelleggel újra elindítjuk FórumPiac szekciónkat, amely az oldal házi pénznemével, Zsetonnal működik.

A fórumhoz kapcsolódó Titulusváltás mellett smiley feltöltés is vásárolható, de kapható Sorsjegy, Lottószelvény és Zsákbamacska is.
Valódi termékként korlátozott számban megvásárolhatók könyvcsomagok, belépőjegyek a hétvégi Avana-SFportal Scifi Napra is, illetve partnereink jóvoltából társasjátékok is.

Hogyan kaphatsz zsetont?
Emlékeztetőképpen: zsetonokat a Szecskavágók játékon kívül hírek/cikkek/ismertetők beküldésével lehet szerezni, ezeket vasárnaponként kora reggel írjuk jóvá a megjelenés hetében. Az ART.RPG-re kikerült képek alkotói is extra zsetonhoz jutnak, ha az adatlapjukon az LFG-s nickjüket kitöltik.
Időszakosan a Facebook rajongók között is kisorsolunk kisebb-nagyobb összegeket, azok pedig, akik naponta belépnek az oldalunkra, 10 zsetont kapnak de legfeljebb 150 zseton  halmozódhat fel így.

Mivel egyelőre béta tesztfázisban van a szolgáltatás, kérjük, hogy az előforduló hibákat a Hibajelentések fórumban vagy privát üzenetben jelezzétek.

Köszönjük, mindenkinek jó szórakozást és vásárlást kívánunk! :)

FórumPiac - Kattints a képre a belépéshez

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához