LFG.HU

strato
hírekCimkek

Indie RoyaleA Humble Bundle sikerén felbuzdulva megjelent egy újabb indie játékokat csokorban kínáló kezdeményezés, mely az Indie Royale névre hallgat. Ők már indulásnál betáraztak 4 csomagot, melyek négy-négy játékot tartalmaznak, két hetes időközönként élesednek egymás után, és egy-egy csomag öt napon keresztül vásárolható meg.

A második pakkról most hullott le a lepel, aminek a neve The Difficult 2nd Bundle, és a következő négy (azaz, ha szigorúan vesszük, akkor öt) játék található benne:

A csomag ára minden vásárlással növekszik egy kicsit, de ha valaki adakozó kedvében van, és az éppen aktuális ár többszörösét ajánlja fel a csomagért, akkor az árat azzal arányosan csökkenti a további vásárlók számára. Szóval a kezdeti pár dolláros érték szépen lassan felfelé vándorol, de bármikor előfordulhat, hogy egy bőkezű vásárló akár a kezdeti ár alá nyomja valamikor az öt nap folyamán.
Lehet bankkártyával és PayPalon keresztül is fizetni, illetve vehetjük a pakkot ajándékként is valaki olyannak, ki szívünknek kedves.

Vásárlás után egy személyre szóló kódot kapunk, mellyel elérhetjük azt a weboldalt, ahonnan új játékainkat DRM mentesen letölthetjük.
Legtöbbjükhöz ugyanezen az oldalon kérhetünk egy-egy kódot, hogy az indie-barát Desurán és/vagy a Steam rendszerében is aktiválhassuk őket.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához