LFG.HU

BePe
hírekCimkek

Eltelt egy év. Rövid, tömör év volt, de eredményes…

Pontosan ma egy éve indult útjára az LFG.HU (5425 napja pedig az RPG.HU :) ), ebből alkalomból egy kicsit hátradőlve visszatekintünk az elmúlt időszakra.

Büszkén mondhatjuk, hogy az LFG.HU megnyitásától számítva 500 hír, cikk, novella vagy ismertető került a címlapra, 2700 új felhasználó regisztrált az oldalra és ez a közösség több, mint 100.000 hozzászólást írt a Fórumra.

Két novellapályázatot írtunk ki, amelynek nyertesei voltunk mindannyian, hisz remek írásokat olvashattunk a győztesektől és a közönségszavazatra jelöltektől is egyaránt.

Megújult és nagy sikernek örvend a Szecskavágók játékunk , nemrégiben pedig újra megnyitottuk a FórumPiacunkat, ahol zsetonokért valódi könyveket és társasokat vásárolhattok. A szülinap alkalmából a héten 4 új, gazdára váró harcoscsaládot köszönthetünk az arénában:

Nyáron az ART.RPG önálló tárlatával ünnepeltük a művészeti galériánk 8. születésnapját a Millenáris Parkban.

Bíborhold archívumunk folyamatosan bővül, a házi válogatású Blogcsatornán keresztül több, mint 250 cikket ajánlottunk figyelmetekbe az elmúlt évben.

Technikai hátteret, támogatást adtunk az LFG Network partneroldalainak, néhányuk működéséhez pedig aktívan hozzájárultunk:
- SFmag
- Magyar Társasjátékos Egyesület
- Bútorhoroszkóp
- MtGBarlang
- Darklight Fantasy Kerámia – Hartmann Krisztián alkotásai
- Thrillion Kincsei

Hogyan kaphatsz zsetont?
Emlékeztetőképpen: zsetonokat a Szecskavágók játékon kívül hírek/cikkek/ismertetők beküldésével lehet szerezni, ezeket vasárnaponként kora reggel írjuk jóvá a megjelenés hetében. Az ART.RPG-re kikerült képek alkotói is extra zsetonhoz jutnak, ha az adatlapjukon az LFG-s nickjüket kitöltik.
Időszakosan a Facebook rajongók között is kisorsolunk kisebb-nagyobb összegeket, azok pedig, akik naponta belépnek az oldalunkra, 10 zsetont kapnak de legfeljebb 150 zseton halmozódhat fel így.
Ez mind jó érzés. Jó érzés úgy dolgozni, hogy a látogatók visszatérnek, hogy rendszeres visszajelzéseket kapunk a cikkekről és a fejlesztésekről is.

Az utolsó hónapban több meglepetés-projektet is indítottunk (ezek közül néhányról napokon-heteken belül lehull a lepel) és elkezdtük szervezni jövőre az RPG.HU 15. születésnapi találkozóját is.

Személy szerint örülök és büszke vagyok, hogy olyan társakkal, szerkesztőkkel és rovatvezetőkkel dolgozhatok együtt, akikben megbízhatok és akikre számítani lehet, és hogy olyan visszatérő cikkírók vannak a közösségben, akik rendszeresen küldenek be írásokat.

Köszönöm nekik és köszönöm nektek, látogatóknak és felhasználóknak a támogatást, a segítséget, a bíztatást, nélkületek az LFG.HU nem tarthatna itt.

További jó olvasást, jó játékokat és jó szórakozást kívánok a szerkesztőség nevében! :)

Balázs Péter
BePe

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához