LFG.HU

Albert
hírekCimkek

Remélem nem unjátok még a Humble Bundle akciókat, mert itt a legújabb, ami The Humble Introversion Bundle névre hallgat és az Introversion nagyszerű ötleteken alapuló, egyedi megjelenésű programjait tartalmazza. Ezúttal egészen régi játékok is szerepelnek a csomagban (az Uplink idén 10 éves, a Darwinia pedig 5) mivel az Introversion összes eddig megjelent alkotását beletették. A csomaghoz tartozik még két soha ki nem adott techdemó is, amik eddig csak Youtube-on voltak megtekinthetők, valamint két bónusz játék más alkotóktól.

Akik már unják a Humble Bundle híreket azoktól elnézést kérek, de ez egy olyan sikeres kezdeményezés az indie világban, ami mellett egyszerűen nem lehet elmenni szó nélkül. Nekem ez a harmadik kihagyhatatlan Bundle a sorban,  a bónuszként hozzáadott Aquaria kivételével mindegyik játékot toltam a maga idejében.

A felállás a szokásos: fizess, amennyi akarsz, de ha az átlagos ár fölött fizetsz (jelenleg $3.80 fölött, de gyorsan emelkedik), akkor megkapod a további két ajándék játékot is (Aquaria és Crayon Physics Deluxe), amelyek amúgy már szerepeltek korábbi Bundle-ban.
Lássuk sorban a játékokat:

A játékok összértéke körülbelül $70.

A céget három barát alapította Londonban, a mottójuk The last of the Bedroom Programmers, ami arra utal, hogy a játékaik a saját otthonaikban íródtak. Csak a harmadik játékuk, a Defcon elkészülte után nyitottak saját irodát, legutóbb a Subversion című, lassan vaporware-nek tekinthető programjukon dolgoznak. A Subversion-t 6 éve az Uplink és a Darwinia kiadása után kezdték el tervezni és programozni, több évnyi kihagyás után idén kezdődött el igazi dömping a játék körül: nyilvános bemutató és rendszeres blog postok az oldalukon, míg végül októberben újra bejelentették, hogy bizonytalan ideig a Subversion fejlesztését felfüggesztik. Ehhez a játékhoz készült a mostani Bundle-ben kiadott Subversion City Generator.

Legújabb játékukat a 2012-es IGF-re való nevezésével együtt jelentették be, és a Prison Architect címet kapta. 2010 december óta fejlesztik nagy titokban, a játék célja maximális biztonsági besorolású börtönöket tervezni és irányítani.

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához