LFG.HU

BePe
hírekCimkek

Partneroldalunk, az SFmag ma születésnapi ajándékkal lepte meg az olvasóit :)


Amikor 2010 novemberében szerkesztők, fordítók, írók és olvasók összefogásának eredményeként az SFmag elindult, céljaink között szerepelt a kortárs science fiction és fantasy irodalom bemutatása – és ehhez az ismertetők, kedvcsinálók mellett a novellák is hozzátartoztak. Az elmúlt évben igyekeztünk minél változatosabb írásokat közölni a világ minden tájáról és hazai szerzők tollából is. Megkerestük a fantasztikum felfutó csillagait és a klasszikusokat egyaránt, és felkutattuk a 2011-es Hugo-díjra és World Fantasy díjra jelölt novellák íróit is. A magyar novellák között az eredeti és különleges hangokat kerestük.

Az első évad novelláit gyűjtöttük most össze ingyenes, születésnapi antológiánkban, és reméljük, hogy mindenki megtalálja benne azokat az írásokat, amelyek meglepik és elgondolkodtatják.

Köszönjük Nektek, hogy ez alatt az év alatt velünk voltatok, olvastátok, véleményeztétek és megosztottátok cikkeinket. Köszönjük a kapott támogatást, és bízunk benne, hogy még sokáig elkísértek bennünket.

Mivel az SFmagot teljes mértékben önkéntes munka működteti, köszönettel fogadunk mindenfajta segítséget és visszajelzést. Ha támogatni kívánjátok a magazint, az impresszumunkban megtaláljátok PayPal donációs gombunkat. Véleményetekkel az sfmaghun [kukac] gmail.com címen segítheti a munkákat, és ide várjuk a magyar szerzők műveit is.

Az antológia forrásmegjelöléssel és az SFmag URL címének feltüntetésével szabadon terjeszthető. Küldjétek el fantasztikumot kedvelő barátaitoknak, családtagjaitoknak és ismerőseiteknek!

Fogadjátok szeretettel az SFmag születésnapi ajándékát!

Az SFmag antológiát kétféle formátumban tölthetitek le:   Epub és Prc


Gratulálunk az antológiához és további sok boldog születésnapot kívánunk az SFmagnak.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához